3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Alder
 1. 3 år+ (1)
 2. 11 år + (1)
Farve
 1. MultiMulti (1)
Pris
 1. kr70
  kr180

Disney

Tag de allermindste med indenfor i en verden af sand magisk! Lad dem slippe fantasien løs sammen med Mickey, Peter og alle deres venner! Vi har samlet er udvalg af legetøj, som er lavet med de populærere figurer, som vi alle sammen er vokset op med. Fyld værelset med nogle velkendte venner! 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

 

Historien om Disney 

Vores alle sammen Mickey Mouse blev startskuddet til verden af magi og skønne figurer, som gennem tiden er blevet en del af vores allesammen barndom – for nogen mere end andre. 

Siden 1923 har Walt Disney og hans bror skabt et filmselskab, som har lavet både film og bøger, som ikke bare er som alle andre. Alle deres figurer bliver skabt med en ganske særlig personlighed. Hver film har en hovedperson eller to, som sammen med alle deres venner går på opdagelse. 

Der er sket meget siden den første film i 1923. I dag har Disney åbnet 14 tema- og forlystelsesparker rundt omkring i hele verden. Desuden laver de også musik, så både du og dit barn kan synge med sammen med jeres yndlings Disney venner. 

 

Når du ser et stjerneskud 

En af grundstenene i Disney-universet er, at hvis du ønsker dig noget rigtig meget, så går det måske i opfyldelse. Men nogle gange kræver det hårdt arbejde og måske en håndfuld venner. 

De skønne Disney-legetøj er lavet ud fra den filosofi. Du finder deres noget skønt motoriklegetøj, som hjælper din allermindste med at lære at stable, sætte figurer sammen eller lægge puslespil. Altså sammen noget, som hjælper dit barn den rigtig vej i forhold til udvikling. Alt i mens de hygger sig sammen med de bedste venner.  

Finmotorikken bliver en vigtig spiller senere i dit barns liv, når der skal læres at skrive og tegne. Der kommer de små fingre rigtig på arbejde. 

 

Slip fantasien løs 

Det sjove legetøj er lavet i et væld af farver og forskellige figurer. Så selvom du har købt en stablefigur, er det kun fantasien, som sætter grænser. De små Disney-figurer kan også bruges, når der skal læres om farver og former. 

Ryd stuegulvet og brug de skønne Disney-klodser til at bygge høje tårne, som har plads til at vælte. Det er sjovt for både dig og dit barn i takt med at spændingen stiger og stiger jo højere tårnet bliver. På den måde kan I have hyggelig legestund sammen inden hverdagen igen kalder. 

 

Disney til alle aldre 

Hos Pixizoo har vi samlet stort udvalg af legetøj fra Disney til de allermindste. Men vidste du godt at vi også har både Frozen-legetøj og Cars? På den måde kan hele familien få lov til at lege med sammen med Disney! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores altid søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig med både stort og småt ved både telefonen, chat og mail.