Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Mærke
 1. DISNEY PRINCESS (3)
 2. RUBIES (1)
Alder
 1. 3 år+ (2)
 2. 5 år+ (1)
Farve
 1. MultiMulti (1)
Pris
 1. kr70
  kr210

Disney Princess

Leder du efter Disney Princess? Så er du landet det helt rigtige sted! Her på siden finder du nemlig vores udvalg af Disney Princess. Vi har både Rapunzel, Ariel og Belle her. Så har du et barn, eller kender du et barn, der elsker en eventyrlig verden med prinsesser, så se, om vi ikke har et produkt, der vil falde i god jord – rigtig god fornøjelse!

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Kender du en, der skal udleve prinsesseeventyret? 

Har du en Disney Princess-fan hjemme hos dig? Så tag et kig her på siden, for her finder du nemlig vores udvalg af  kendte prinsesser fra Disney. 

 

Disney Princess giver rig mulighed for, at dit barn kan bruge fantasien til at skabe sit eget eventyr, eller udspille scener fra de klassiske Disney-film. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke eventyr dit barn skal begive sig ud på. 

 

 

Giv legen personlighed med Disney Princess

Disney Princess giver god mulighed for at give legen lidt personlighed. For prinsesserne har alle sammen deres helt egen og unikke personlighed, som sagtens kan drages ind i legen. Du kan endda finde den personlighed, som passer bedst til dit eget barn. 

 

Ariel kan eksempelvis beskrives som en pige, der er nysgerrig, en fri sjæl der elsker at opleve nye ting, hun er meget ihærdig, og så er hun eventyrlysten. 

 

Belle er også nysgerrig ,samtidig med at hun altid ser det bedste i folk, og så er hun en modig prinsesse. Hun er også altid tro mod sig selv. 

 

Rapunzel kan beskrives som frygtløs og optimistisk, hun er en kreativ prinsesse som aldrig vil opgive sine drømme. 

 

Så det er bare med at finde den prinsesse, der vil være det største hit hjemme hos jer. 

 

 

Disney Princess –en eventyrlig gaveidé

Mangler du en gave til en Disney Princess-fan? Så kan du helt sikkert finde det her på siden. 

 

Hvis du kender en, der bare elsker Disney Princess, og det er svært at vælge bare en, så har vi løsningen her. Her finder du nemlig en pakke med hele 6-Disney prinsesser i.

 

Der kan også skabes en masse magiske øjeblikke med Disney Princess-slottet, der har en masse flotte rum, hvor der også medfølger en masse tilbehør. Slottet kan endda nemt pakkes sammen, så det er super nemt at have med rundt, hvis man skal have legetøj med til familiefesten eller andet. 

 

Hvis du også synes Disney Princess kunne være den ideelle gave, så kan du nemt og hurtigt klikke dem i kurven, så vi kan få sendt en pakke af sted til dig. 

 

Køb nemt og hurtigt hos Pixizoo.dk

Har du fundet de produkter, du gerne vil  have? Så tøv endelig ikke med at få dem bestilt. Vi vil nemlig gerne give dig den bedste oplevelse, hver gang du handler hos os, så derfor har vi 100% tilfredshedsgaranti. Vi har nemlig 365 dages returret, hvis du skulle modtage en vare, der ikke helt var som forventet. 

 

Imens du venter på din vare, kan vi anbefale, at du tager et kig på vores Pixizoo Magasin,hvor du finder tips, trends, inspiration og ærlige indlæg fra virkeligheden. 

 

Hvis du sidder med spørgsmål til os, så skal du endelig kontakte os, så vi kan hjælpe dig hurtigst og bedst muligt.