Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Done by Deer

Done by Deer

Danske Done by Deer er et nyere brand indenfor design til både børn og familier. Med et skandinavisk præg leverer Done by Deer et alsidigt sortiment med sjove og legende designs. De mange farver, kombinationer og detaljer går ikke ens øjne forbi, og den klare filosofi er ikke til at tage fejl af. Det voksende brand er kvalitetsbevidst, og kan med garanti levere stilfulde designs til jeres børneværelse med alt fra sengetøj til opbevaringsbokse!

Side:
  1. Side 1 af 7

Done by Deer

Done by Deer er for familier, der tror på at livet med skønt design er et perfekt mach med livet med børn.

Designet er både tiltænkt børn og forældre, hvilket tydeligt fremgår. Produkterne fra Done by Deer er udviklet så de stimulere barnets saner, og er lavet af skånsomme og naturlige materialer.

Samtidigt er produkterne lavet med et flot skandinavisk design, men nøje udvalgte mønstre, former og farver.

Du får med Done by Deer høj kvalitet og flot design, der samtidigt er funktionelt. Done by Deer er altså perfekt til den moderne børne familie.

 

The deer friends

Kender du de 7 venner fra Done by Deer?

De syv venner fra Done by Deer er alle forskellige dyr. Der findes elefanten Elphee, giraffen Raffi, krokodillen Croco, næsehornet Nozo, myreslugeren Antee, zebraen Zebee og næsehornet Ozzo. De er ofte repræsentere som motiv, på de mange skønne produkter fra Done by Deer.

 

Disse syv venner har alle sammen gode egenskaber, personligheder og søde mottoer. Fx er Ozzo’s motto ” Kom og dans med mig” imens Elphee’s motto er ” Din hemmelighed er sikker hos mig”.

Er man venner med en af de skønne dyr, har man en blød og loyal ven for livet.

 

Hvilke Done by Deer produkter er der?

Du er helt sikkert støt på Done by Deer før, måske deres populære sengetøj eller service til børn, som findes i rigtig mange hjem.

Done by Deer laver også mange andre produkter, vi har nøje udvalgt en masse fantastiske produkter, som du kan finde her på siden.

 

Du kan på vores shop finde legetøj, uroer, opbevaringskasser, hagesmække, stofbleer, tremmesenge og meget andet. Så du kan helt sikker finde noget der passer perfekt til jeres familie.

Det er noget til et hvert rum i huset, og alle produkterne fra Done by Deer er af høj kvalitet og i stilfuldt design. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×