BLACK WEEK - se tilbuddene her

Done by Deer

Done by Deer

Done by Deer er for familier, der tror på at livet med skønt design er et perfekt mach med livet med børn. Designet er både tiltænkt børn og forældre, hvilket tydeligt fremgår. 

 

Produkterne fra Done by Deer er udviklet så de stimulerer barnets saner, og er lavet af skånsomme og naturlige materialer. Sortimentet omfatter blandt andet bamser, møbler, legetøj og hagesmække. Find de søde dyre-motiver på alle de fine produkter her på siden! 

Side:
  1. Side 1 af 7

Done by Deer – stilrent og sødt design

Virksomheden blev grundlagt i Danmark i 2014, og har siden haft som mission at designe moderne livsstilsprodukter til familier med babyer og børn. 

 

Brandet formår at forene design og kvalitet, der gennem årene er blevet utroligt populært blandt især gravide og barslende.

 

Produkterne er lavet med et flot skandinavisk design, med nøje udvalgte mønstre, former og farver. Du får med Done by Deer høj kvalitet og flot design, der samtidigt er funktionelt. Produkterne er altså perfekte til den moderne børnefamilie.

 

The Deer-friends

Kender du de syv venner fra Done by Deer?

De syv venner er alle forskellige dyr. Der findes elefanten Elphee, giraffen Raffi, krokodillen Croco, næsehornet Nozo, myreslugeren Antee, zebraen Zebee og næsehornet Ozzo. De er ofte repræsenteret som motiv på de mange skønne produkter.

 

Disse syv venner har alle sammen gode egenskaber, personligheder og søde mottoer. Fx er Ozzo’s motto ”Kom og dans med mig”, imens Elphee’s motto er ”Din hemmelighed er sikker hos mig”.

Er man venner med en af de skønne dyr, har man en blød og loyal ven for livet. Se de fine Done by Deer bamser.

 

Den perfekte gaveidé

Står du og mangler en dåbsgave, barselsgave eller fødselsdagsgave? Så er en af de mange søde produkter fra Done by Deer helt sikkert en mulighed, der vil falde i god jord hos de fleste. Designet er enkelt og stilfuldt, så de passer ind de fleste hjem. 

 

Giv en flot puslepude i barselsgave eller en søde bamse eller service i dåbsgave. Mulighederne er mange med de fine produkter fra Done by Deer. 

 

Brandet laver også nogle super praktiske hagesmække, der er nemme at tørre af med en klud. Hagesmækkene fås også i en ekstra lang længde, så tallerken kan stilles ovenpå, for at undgå madrester i skødet på barnet. 

 

Køb Done by Deer hos Pixizoo

Du er helt sikkert stødt på Done by Deer før, måske det populære sengetøj, service til børn, babynest eller puslepude – de er alle skønne på hver deres måde. Brandet laver også mange andre produkter, vi har nøje udvalgt en masse fantastiske produkter, som du kan finde her på siden.

 

Når du køber Done by Deer hos Pixizoo, får du mange fordele. Vi giver dig prisgaranti, prismatch, ubegrænset returret og gratis bytte til anden vare, hvis dette ønskes. Derudover kan du forvente din vare inden for 1-3 hverdage, såfremt varen er på lager (bestil inden kl. 14 på hverdage). 

 

Hvis du har spørgsmål til noget før, under eller efter din ordre, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores altid rare kundeserviceteam! God fornøjelse!

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×