JANUARUDSALG | Spar op til 75% | Se tilbud her

-25%

Done By Deer Dots Cozy Nest - Grey

Specialpris 449 kr

Pris: 599 kr

Spar 150 kr

Specialpris 449 kr

Pris: 599 kr

Spar 150 kr

Testet: Produktanmeldelse fra vores kunde Astrid > Klik her

Produktbeskrivelse
 • Fin nest/rede der giver dit barn tryghed i overgangen fra mors mave til sengen
 • Kan bruges i både seng, barnevogn og vugge
 • Størrelsen kan nemt justeres vha. snorene der har en sikkerhedsgodkendt længde
 • Øko-tex certificeret, 100% bomuld
 • Mål: 73x33 cm
 • Stoffet kan vaskes ved 40 grader, madras kan håndvaskes
 • Se vores store udvalg af babynest her

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Babynest fra Done By Deer

Fin babynest / babyrede der giver dit barn tryghed i overgangen fra mors mave til sengen
Kan bruges i både seng, barnevogn og vugge
Størrelsen kan nemt justeres vha. snorene der har en sikkerhedsgodkendt længde
Øko-tex certificeret, 100% bomuld
Mål: 73x33 cm
Stoffet kan vaskes ved 40 grader, madras kan håndvaskes

Specifikationer
 • Varenummer: 5712643205609
 • Alder: 0-6 mdr.
 • Farve: Grå
 • Mærke: DONE BY DEER
Bedømmelser
Trine 27-07-2019
Vi er vilde med vores babynest. Nok et af de bedste køb vi har gjort os. Vi har brugt den meget i sofaen og i vores bed side crib. Og på spisebordet, da han var helt lille.
Vis mere
Christel 17-09-2018
Smart og pæn babynest som er nem at have med og giver en tryghed til hele familien. Når baby sover med i sengen behøver man ikke være bange for at hun triller ned eller bliver trillet over, da de høje sider beskytter mod dette og giver forældrene en bevidsthed om at der ligger noget i sengen. I overgang til vugge giver nesten tryghed og på tur er den nem at have med og giver tryghed når baby sover.
Vis mere
Mia Dam 29-06-2018
Vi kom hjem fra hospitalet og anede ikke hvor vi skulle ligge vores lille A. Den er perfekt og uundværlig til spædbørn. Vi havde den imellem os i sengen de første 10 dage, og derefter i hendes egen seng. De første uger, lå hun også i den på sofaen, og gav hende tryghed. Har vasket den flere gange og er nemt. Dog bliver skum”madrassen” lidt flad, hvor hovedet ligger, efter 2-3 mødes brug
Vis mere
Lykke 15-04-2018
En af de bedste anskaffelser vi har gjort. Den har været i brug flere gange dagligt, samt hver nat. Nu er han for lang til at ligge i den, men det løses ved at åbne i enden og så går den nok lige et par måneder endnu
Vis mere
Marie 29-03-2018
Vi elsker vores babynest til lillesøster. Hun ligger så godt og trygt i den. Kan ikke falde ned og er afskærmet lidt fra storebrors tumlen. Vi bruger den også i barnevognen i stedet for lift.
Vis mere
Nann 15-01-2018
En Babynest som ikke kan undværes til den lille baby, kan bruges over alt, og baby elsker den.
Vis mere
Kirstine 29-12-2017
Super lækker babynest. Let at vaske, rigtig pæn ar se på (også efter vask) og baby er super glad for at sove i den. Har brugt den helt fra starten og baby sover i den hver dag i løbet af dagen.
Vis mere
Jeanne 29-12-2017
Da vi skulle have vores anden datter var vores ældste datter 2,5år. Det var derfor rigtig rart at have Done by Deer Babynest til at lægge lillesøster i når hun sov, så storesøster ikke blev glemt. Og med denne dejligt nemme og bløde Babynest, var vi ikke urolige for om vores datter ville ‘trille’ nogle steder og det gav os som forældre en større ro. Prisen er også super fin i forhold til hvad andre Babynests koster.
Vis mere
Andrea 15-12-2017
Kunne ikke leve uden!! Dejlig blød og behagelig for bebs. Den var med overalt da bebs var lille. Det har været et musthave her!
Vis mere
Birthe 30-11-2017
Dejlig nem at have med rundt når der skal tages en lur. Jeg bruger den også til min datter når jeg er i bad. Så ligger hun godt og trygt på gulvet. Og samtidig bruger min datter masser af tid på at studere prikkerne.
Vis mere
Rikke 29-10-2017
Jeg har først fået en baby nest til mit 3. barn. Nu ved jeg slet ikke, hvordan de andre børn har klaret sig uden.
Den er fantastisk til en lur i sofaen, i forældrenes seng eller i vuggen.
Vis mere
Heidi 18-07-2017
En lækker nest, den er uundværlig, baby kan sove i den på sofaen i sengen i vuggen og sågar i barnevognen :) og den er også nem at tage med sig
Vis mere
Sofie 02-06-2017
Man køber mange ting som førstegangsforældre - denne nest er et af de bedre køb :) Vores baby har sovet mange forskellige steder (vugge, sofa, hos bedsteforældre osv), men det føles trygt for hende at ligge og falde i søvn ved at kigge på de samme velkendte sorte prikker!
Vis mere
mette 18-04-2017
Det er en super nest og genialt at den kan åbnes i bunden så man kan bruge den i lang tid. Min datter er nu 5mdr og vi bruger den stadig i hendes seng :-) vi kan ikke undvære den endnu :-)
Vis mere
Anita Jensen 21-11-2016
Super lækker kvalitet, elsker dens udseende og så sover min lille trold fantastisk i den
Vis mere
Mette J 07-11-2016
Vi fik denne i barselsgave af \"olde\" og jeg havde egenligt ikke tænkt at det var noget vi ville få brug for. Men den er virkelig dejlig og man kan have den med over alt og man har altid et sted til den lille. Den kan helt klart anbefales.
Vis mere
Kiki 21-10-2016
Kan varmt anbefale denne til alle kommende mødre - fantastisk!!
Vis mere
Kasper Jensen 15-12-2015
Vi var i tvivl om vi skulle investere i en nest, men endte heldigvis med at gøre det. Det er uden tvivl et af de bedste køb vi har gjort til vores lille datter ser nu er 7 uger. Vi bruger den i hendes seng, i kravlegården, på sofaen og hos bedsteforældrene. Den giver tryghed til barnet, og det bliver hurtigt et dejligt velkendt sted for de små. Designet er lækkert og holdbarheden i top.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×