Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Pris
  1. kr110
    kr1300

Doomoo

Kvalitet, sikkerhed og funktionalitet er nogle af kerneværdierne for Doomoo. De bestræber sig på at producere produkter, som vil lette hverdagen for dig og din familie. Med disse produkter opnår du god kvalitet, så du bedre kan nyde tiden med dit barn uden bekymringer. Der findes flere former og varianter i forskellige farver, så du kan finde den, der vil passe til jeres familie. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvad er Doomoo?

Doomoo er en familievirksomhed, der siden 1990 har udviklet og designet gode produkter til forældre og børn. Hos Doomoo er kvalitet og funktionalitet i top. Hensigten med Doomoos produkter er at gøre hverdagen lettere for både forældre og børn. Deres produkter af babyudstyr er innovativt, originalt og praktisk. De stiler efter at udvikle produkter, der passer til dig og dit barns behov. Produkterne er både være i høj kvalitet, funktionelle samtidig med, de også pynter i hjemmet. Du vil derfor med garanti kunne finde et produkt fra Doomoo, som du vil blive glad for, hvad enten det er til dit barn eller til jer begge. 

 

Design og komfort

Doomoo går meget op i at produkterne er funktionelle og praktiske så de kan gøre hverdagen lettere for jeres familie. Produkterne skal dog også skabe en god komfort både for forælder og barn. Derudover er produkterne også udviklet i et flot og enkelt design, så du kan finde den model og farve, der passer til lige netop din guldklump. 


Det enkle design gør det muligt at finde det produkt, som også passer til jeres hjem og jeres stil. F.eks. er de fine ammepuder produceret i simple og neutrale designs og farver. På den måde kan du bruge puden til både storebror og lillesøster, eller hvis du ikke ved hvilket køn, der ligger og gemmer sig i maven. 
Når du skal hygge med dit barn, er det vigtigt at komforten er i top både for dig og dit barn. Derfor kan I med disse ammepuder komme helt tæt på hinanden og få en hyggelig stund sammen. 

 

Sikkerhed er i højsæde

Babyudstyret fra Doomoo bliver produceret og testet i henhold til de internationale standarder, så du ikke skal bekymre dig om noget. Deres flotte babynests bl.a. er lavet i lækre bløde materialer. 
Det store fokus på sikkerhed vil lette nogle af de bekymringer, der kan være ved at være nye forældre. Doomoo har derfor valgt at fjerne nogle af bekymringerne ved at producere gode og kvalitets- og sikkerhedstestet produkter. Placer f.eks. sikkert dit barn i deres Växa skråstol som er udstyret med en justerbar sele, så dit barn kan sidde beahageligt og sikkert.

 

Se vores mange varianter af Doomoo 

De fine produkter fra Doomoo fås i mange fine farver, modeller og varianter. Du kan nemt klikke dig rundt på vores hjemmeside og se vores udvalg af produkterne. 

Du kan også se vores udvalg i vores Pixizoo butik i Skejby. Her har vores søde personale mulighed for at hjælpe dig. Du kan også ringe til vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. Husk, at vi desuden har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter. På den måde sikrer du dig, at du får dine produkter til en rigtig god pris.