☀ Shop sommerudsalg her ☀ 

Doomoo amme- og graviditetspude m. giraffer - hvid/grå

FRI FRAGT
699 kr

Andre udgaver

Medlemskab koster 39,- i måneden

Du kan opsige når som helst til udgangen af medlemsperioden
Du kan altid fravælge medlemskab igen ved checkout.
Ved tilmelding acceptere du samtidig vores betingelser.

Produktbeskrivelse
  • Super lækker multipude, anbefales af jordemødre
  • Ammepude og graviditetspude i ét 
  • Puden giver maksimal komfort for både mor og barn
  • Smart design og utrolig blød kvalitet, sikrer en god oplevelse - hver gang 
  • Puden understøtter maven og lindrer bækkenbundsløsning 
  • Længde: 180 cm.

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Hvid/grå amme- og graviditetspude med giraffer fra Doomoo

Den populære ammepude fra Doomoo har vundet en række priser, og den bliver hyldet verden over for sit design og funktionalitet. Her kan du læse en test/bedømmelse af Doomoo ammepuden, som er udført af Pricerunner.

Fyldet i ammepuden er mikro ESP kugler (styrofoam), de små kugler gør ammepuden fleksibel, formbar og de har en blød effekt, hvilket betyder, at ammepuden aldrig bliver hård for barnet at ligge på. En anden fordel ved ESP kugler er, at de ikke larmer, og derudover har kuglerne en naturlig antibakteriel egenskab. Ammepuden er udviklet til at kunne holde hele livet, du kan nemlig genopfylde puden med nye ESP kugler. Det er derudover muligt at tilkøbe et ekstra betræk til ammepuden. Det gør, at du kan nyde din Doomoo ammepude fra første til sidste barn. 

Under graviditeten giver puden støtte og aflastning, og er med til at give en mere behagelig sidde- og soveposition. Jordemødre anbefaler denne pude til gravide kvinder der har problemer med bækkenbunden eller problemer med at sove behageligt. Puden placeres mellem benene og op til hovedet, således puden kan understøtte maven og lindre en eventuel bækkenbundsløsning. Puden kan også bruges som en lækker rygpude for barnet.

Det aftagelige betræk og indvendig pude kan vaskes ved 30 grader. Puden er lavet af 95% bomuld og 5% elastan. Puden har en længde på 180 cm og en diameter på 25 cm. Diameter kan variere da puden er blød og formbar.

 

Specifikationer
  • Varenummer: 5400653889406
  • Farve: Hvid
  • Mærke: DOOMOO
Bedømmelser (15)
Simone 29-12-2020
Elsker den! Så god at sove med!
Vis mere
Louise H 30-08-2018
Som mor til tre er jeg kun lykkes med amningen af den yngste og det bla. fordi de mange forskellige amme-stillinger er mulige med denne høje pude.
Jeg købte min på anbefaling fra privat jordemoder og den ER genial!
Vis mere
Denise 17-08-2018
Lækkert materiale og kan bruges som lejring til en selv også fx under graviditeten eller ved middagslur når baby sover.
Vis mere
Nanna 08-08-2018
Skøn ammepude, brugte den til at ligge med sidst i graviditeten, da jeg ammede, da vi senere gik over til flaske,når vi puttede. Vi nåede ikke engang at pakke den væk, så blev jeg gravid igen, sov med den under graviditeten, og bruger den som ammepude igen. Har købt lidt ekstra fyld og puttet i. Skøn ammepude!
Vis mere
Isabella 29-07-2018
Denne store graviditets- og ammepude har virkelig reddet min nattesøvn. Jeg kan forme den fuldstændig efter min krop (fx ved at ligge og kramme den), så jeg eksempelvis kan få støtte ved brystet og maven, og samtidig kan jeg sno mine ben om den. Jeg sover virkelig som en sten.
Den bliver uden tvivl også en fantastisk ammepude, da den kan formes fuldstændig efter mit og min søns fremtidige behov, så jeg får den helt rigtige støtte under amningen.
Vis mere
Cecilie Kaufmann 15-02-2018
Super lækker ammepude. Lækkert materiale og kan bruges som lejring til en selv også.
Vis mere
Henriette 15-12-2017
Den bedste ammepude. Alle pengene værd. Jeg brugte den inden jeg fødte til at kramme når jeg sov, for støtte til maven. Brugte den i bilen på vej til fødsel og bruger den nu til amning og til at ligge med i sofaen når der er tid til at slappe af. Enten bag om ryggen, så der er armlæn til armene eller foran mellem ben og arme når jeg ligger.
Der kunne dog godt være lidt mere fyld i efter min smag.
Vis mere
Shabnam 01-12-2017
Intet mindre verden bedste! Jeg havde et frygteligt ammeforløb og gik derfor til ammevejleder og jordemoderen anbefalede denne her og det er uden tvivl mit bedste køb til baby, sikke da en drøm! Størrelsen gjorde den især fantastisk om natten, da jeg aldrig mestrede at amme liggende.
Vis mere
Anne Madsen 30-11-2017
Bedste ammepude! Vi bruger den ligeledes som pude til os selv, pude til træning af nakke og som "stol/liggende" til baby! Køb køb køb
Vis mere
Rikke 29-10-2017
Dette er min 3. ammepude, og bestemt den bedste.
Jeg bruger den, så den støtter mig i ryggen samtidigt med at min søn ligger på den.
Vis mere
Ann 29-10-2017
Doomoo puden er lækker blød, nem at forme, og holder samtidig også formen.
Vis mere
Camilla 21-07-2017
Super blød og lækker pude. Har brugt den både under graviditeten og til amning. Giver god støtte og er nem at forme. Klart pengene værd!
Vis mere
Anja Thornfeldt 02-06-2017
Jeg har købt denne for at bruge den som ammepude, men har også haft stor glæde af den her sidst i graviditeten.
Vis mere
Ivalu 10-05-2017
Det er simpelthen den bedste investering. Fantastisk kvalitet og super lækker. Perfekt til amning og god at sove med inden fødslen.
Vis mere
Maria 18-04-2017
Den bedste ammepude også lækkert indhold!
Også god at sove med optil når man er gravid
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Andre har også købt