3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Dwinguler

Legetæpperne fra Dwinguler kan bruges af børn i alle alder. Legetæppet fungerer godt til små børn, som blot ligger og kravler. Men de fantastiske tæpper er også skønne til de helt store børn, som tonser rundt og leger. Vi har samlet ud udvalg af forskellige tæpper, så du nemt kan finde det perfekt til din lille eventyrer derhjemme.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Legetæppet fra Dwinguler

Legetæpperne fra Dwinguler har en skridsikker overflade. Derudover har tæpperne en ekstra polstring, som beskytter dit barns håndled og knæ mod hårde stød, og stød hvis de skulle falde, når de leger på tæppet. De mange skumlag og luftpuder absorberer støj fra aktiviteter på gulvet og beskytter børnene mod kolde gulve og hårde overflader. 

 

Dwingulers legetæpper er harmøse for både børnene og miljøet. Tæppet er specieludviklet til babyer og børn og er et hygiejnisk produkt, som nemt kan rengøres med en våd klud, hvis dette skulle blive nødvendigt. Derudover er produktet godt for miljøet, da det ikke forurener. Tæppet er et svampefrit produkt og har samtidig et anti-allergifremkaldende overflademateriale, som beskytter dit barns helbred. Dwingulers legetæpper er tosidet og kan benyttes både indendørs og udendørs. 

 

Læring igennem leg

Legetæpperne fra Dwinguler har tegn og objekter i levende og forskellige farver på begge sider. Tæpperne kan købes, så det passer til barnets alder og udvikling. Tæppet kan fås med forskellige temaer som for eksempel bondegård, zoologisk have, storby, giraffer og fugle i træerne. 

 

Med legetæpperne fra Dwinguler bliver det muligt for dit barn at lære alfabetet og samtidig fortælle kreative, sjove og fantasifulde historier – alt imens de leger, spiller eller slapper af på måtten. Alle de forskellige farver, mønstre og former på tæppets sider hjælper med at udvikle dit barn emotionelt og motorisk. Tæppet hjælper til dit barns udvikling igennem sjov leg og hygge.

 

Samvær med Dwingulers legetæppe

Legetæppet fra Dwinguler kan følge barnet igennem hele barndommen. Det er et sikkert sted for dit barn at lære at kravle grundet dets stødabsorberende og bøde underlag og er derfor også et ideelt sted for dit barn at tage sine første skridt. Når barnet ligger, bliver det stimuleret af alle de mange farvestrålende figurer og former. Dernæst er det et godt sted for barnet at udvikle sig. Tæppet giver barnet muligheden for at lære igennem leg og kan derfor udvikle sin fantasi og kreativitet og måske også alfabetet. 

 

Se også vores store udvalg af bløde måtter og madrasser

 

Udover at dit barn bliver aktiveret og stimuleret alt imens, det bliver udviklet, er legetæppet fra Dwinguler også dejligt sted at hygge sig på sammen. Det er et godt sted for jer at ligge sammen som en familie. Der er plads til alle på tæppet og kan skabe en ro og tryghed for barnet. 

 

Inspiration til leg og kvalitetstid

Tæpperne findes med forskellige motiver og farver, og du kan derfor finde det tæppe, som passer bedst til jeres behov. Ved at klikke herses det, hvordan legetæppet blandt andet kan bruges. Med legetæppet kan der altid tages en lille pause fra hverdagen. Skulle du stadig have spørgsmål, skal du endelig tage fat i vores kundeservice, som altid sidder klar til at svare på dine spørgsmål.