Spar op til 40% på populære autostole fra Cybex, Römer & Maxi-Cosi her

Lagerstatus
 1. På lager (2)
Pris
 1. kr1599
  kr9699

e-PRIAM

Gør gåturen til en leg med den nye revolutionerende e-PRIAM fra tyske Cybex. Den elektriske og luksuriøse kombivogn hjælper dig let igennem de udfordringer, du møder på din vej. Slå hjælpefunktionen til og sus henover stejle bakker, brosten og sand. Den nye e-kombivogn er indbegrebet af tysk kvalitet, lækkert design og god komfort.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

e-PRIAM – gør hverdagen nemmere 

e-PRIAM er det nyeste skud på stammen af smarte og luksuriøse kombivogne fra populære tyske Cybex, der også er kendt for sine testvindende autostole. e-PRIAM er en elektronisk kombivogn, som gør det muligt for dig let og elegant at overkomme forhindringer på dine gåture med den lille. Denne revolutionerende e-kombivogn bringer jer ubesværet op ad bakke, ned ad bakke og igennem ujævnt terræn. Det er derfor en e-kombivogn, som giver dig større frihed, mere bevægelse og god komfort til dit barn. e-PRIAM gør ganske enkelt hverdagen nemmere for dig og din familie.

 

Elektronisk, komfortabelt og luksuriøst design

e-PRIAM er en videreudvikling af Cybexs velkendte model PRIAM, og det er lige præcis den elektroniske hjælpefunktion, som gør hele forskellen. Når hjælpefunktionen tændes registrer vognen selv, hvilke udfordringer du står overfor. e-Priam registrerer din skubkraft, og driver derefter selv opstigningen af bakker og stigninger. Når du skal ned af bakke, registrerer den smarte teknologi tyngdekræften på styret og bremser derefter, så du let kan gå ned, uden at holde igen. E-kombivognen har derfor en lang levetid, fordi du, som forældre, får en hjælpende hånd, hvilket især kommer dig til gode, når dit barn bliver større og tungere. 

 

Alt e-PRIAMs elektronik er integreret i stellet, hvilket skaber et strømlignet og elegant design. Stellet kan fås i farverne Rosegold, Matt Black og Chrome med enten sorte eller brune detaljer. 

Alle stellene kan blandt andet kombineres med de luksuriøse og lækre Lite Cot sæder og Lux Carry Cot babylifte, som også fås i forskellige farver. Hos Pixizoo forhandler vi forskellige sampakmodeller. Du kan derfor få en e-PRIAM tilpasset til lige præcis dit barns alder, behov og i det design, du ønsker.

 

Klap sammen, fold ud og tag på opdagelse med familien

At tage på ferie eller en tur ud i det blå kan nemt være en besværlig affære, når du som forældre skal bakse rundt med vogn, oppakning og dit barn. e-PRIAM løser denne udfordring, og kan nemt klappes sammen og foldes ud med blot én hånd. Så kan du, som forældre, bruge din energi på at hygge med familien. 

 

e-PRIAM er også en rejsevenlig kombivogn, da den let køre igennem alt terræn lige fra sandstrande, brosten og til snebelagte gader. Batteriet lever også op til IATA-reglerne om indtjekket bagage og håndbagage. Det er dog stadig en god idé at tjekke op med dit pågældende flyselskabs regler, så du altid er på den sikre side. 

 

Køb din e-PRIAM til en god pris hos Pixizoo

Så er du interesseret i at gøre gåturene nemmere? Så har vi et stort udvalg af de lækre e-kombivogne fra Cybex. Skulle du have lys til at se nærmere på modellerne, så er du altid velkommen til at besøge Pixizoo-butikken i Tilst

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×