Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Pris
  1. kr50
    kr2100

Easygrow

Easygrow er en norsk producent af lækre køreposer og tilbehør til den nybagte mor, som gør turene med barnevognen lettere. Nøgleordene hos Easygrow er kvalitet og bæredygtighed. Så står du mangler en kørepose eller noget praktisk tilbehør til gåturene. Vi har samlet et udvalg af forskellige farver og former til dig. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvem er Easygrow?

I 2004 fik to mødre den fantastiske idé om at skabe en kørepose, som barnet kan bruge fra første gang det bliver lagt i barnevognen til sidste tur i klapvognen. Den første kørepose blev til på et barneværelse ved kreativ tænkning, en symaskine og en masse dun. 

 

I dag er firmaet vokset ud barneværelset. Og i dag bliver de flotte og brugbare køreposer produceret under ordnet forhold i både Kina og Estland. Det som startede som en simpel idé er blevet til et skønt produkt, som er til gavn for både dig og dit barn. 

 

Norsk omtanke 

Hos Easygrow er det ikke kun vigtig, at kvaliteten og designet er i orden. En af deres kerneværdier er at alt produktion og materiale er fremstillet med omtanke. Og ikke kun omtanke i forhold til arbejdsvilkår. Men også omtanke i forhold til omtanke for miljøet og dyrene som lever i det. 

 

Derfor udvælger de altid økologiske materiale så vidt det er muligt. Produkterne er fri for farlig kemi – f.eks. flammehæmmer. Alle køreposerne er i stedet for imprægneret med det super miljøvenlig Bionic Finish ECO. På den måde sikrer du dig et produkt, som er godt for både dig, dit barn og naturen, som samtidig har en rigtig god holdbarhed. 

 

De fabrikker som Easygrow benytter sig af er alle godkendte og overholder FNs Global Compact, som sikrer at ingen arbejder under dårlige forhold, og at ingen medarbejder er børn. På den måde styrker du de gode arbejdsforhold, hvor gang du køber et Easygrow-produkt. 

 

Dunene, som bruges i køreposerne, kommer som restproduktion fra fødevareindustrien. Det betyder at ingen levende ænder er blevet ribbet for fjer. Når du købet er Easygrow-produkt er du også sikker på ingen dyr lider overlast, da alt deres pels er syntetisk. 

 

Den gode tur 

I 2017 vandt Easygrows køreposer en ”Bedst i test”-pris givet af det norske testfirma som tester stort og småt. Køreposen vandt blandet for at være utrolig varm, rummelig og solid. Det lægges særlig stor vægt på den gode pasform, som gør at posen holder barnet trygt og varmt. 

 

I 2018 vandt de lækre håndmuffer fra Easygrow en ”Bedst i test” i Sverige, da de både er vind og vandtætte. De kan holde selv den koldeste regn ude. Det gør dem til den perfekte makker, når man skal ud og trille en tur.  

 

Køb Easygrow hos Pixizoo 

Når du køber Easygrow hos Pixizoo tilbyder vi et stort udvalg af forskellige farver og produkter. Du kan derfor nemt vælge det produkt, som passer hjem til jer! 

 

Og vidste du, at vi tilbyder både prismatch og prisgaranti? På den måde er du altid sikret den bedste pris, når du handler hos os.