Spar 25% EKSTRA med Kode "Babyboom" på Masser af varer i Babyboom

Farve
  1. BlåBlå (3)
  2. GrønGrøn (1)
Pris
  1. kr430
    kr900

EcoViking

Leder du efter babyprodukter, hvor sundhed og kvalitet er i højsæde? Så er EcoViking et godt sted at starte. Det svenske mærke har nemlig fokus på bæredygtige, naturlige materialer og materialer i kemi-fri og allergivenlig kvalitet. Derudover har de styr på det minimalistiske og skandinaviske udtryk, der giver et stilrent og moderne udtryk. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

EcoViking - Et mærke med fokus på bæredygtighed og kvalitet

EcoViking er et svensk mærke, der blev grundlagt i 2014. De er kendt for deres minimalistiske design, brug af bæredygtige og naturlige materialer og miljøvenlige produkter. Mærket henvender sig til dig, der gerne vil have produkter til dit barn, som er fri for uønsket kemi og allergifremkaldende stoffer. Dit barns sundhed og velvære er nemlig i fokus hos EcoViking. Mange af deres produkter er lavet af 100% naturlige materialer. Derudover er der stort fokus på bæredygtige og genanvendelige materialer, der er skånsomme overfor miljøet. 

Mærket har også stort fokus på sundhed. Derfor bruger de materialer med omtanke for dit barns sundhed. 

 

Bæredygtige, langtidsholdbare og genanvendelige produkter

EcoViking er kendt for deres bæredygtige tilgang til design af babyprodukter. Disse er nemlig lavet materialer, der er genanvendelige og langtidsholdbare. Dette gavner både holdbarheden af produktet og ikke mindst miljøet. Der er altså tænkt på design, der belaster miljøet mindst muligt, og som du kan have glæde af i lang tid. For eksempel er deres flasker lavet af borosilikatglas, som er meget robust men samtidig let. Det er et holdbart slags glas, der bl.a. er modstandsdygtig over for termisk chok. Derudover holder glasset i mange år frem, hvilket vil sige, at den sagtens kan genanvendes af søskende. Dette er med til at mindske forbruget, der som bekendt belaster miljøet. 

 

Brug af sunde og naturlige materialer 

Udover fokus på miljø og bæredygtighed er EcoViking kendt for deres brug af naturmaterialer og materialer fri for farlige kemikalier. F.eks. er EcoVikings sutter uden plastik og lavet er 100% naturlig gummi, der stammer fra gummitræet, Hevea Brasiliensis. De er ikke kun miljøvenlige men også bionedbrydelige. Det naturlige gummi giver din baby en blød fornemmelse, og sutterne fås i både rund og ortodontisk design. De har også varianter lavet af 100% medicinsk silikone. Begge typer er fuldstændig fri for PVC, BPA, plastik og andre giftstoffer og kemikalier. Derudover er deres service også lavet af naturlige og sunde materialer. Deres tallerkener er lavet af silikone i høj kvalitet, der er fri for både BPA, BPS, PVC, latex and phthalater. Ligeledes er deres tekstiler, f.eks. Ecoviking babynest, lavet af gode, sunde og åndbare materialer. 

Dermed kan du som forælder være sikker på, at dit barn ikke bliver udsat for farlige stoffer og dårlig kemi ved køb af produkter fra dette mærke. 

 

Køb EcoViking hos Pixizoo.dk

Hos Pixizoo finder du et godt udvalg af de bedste produkter fra EcoViking. Du kan købe deres produkter med god samvittighed - både overfor dit barn og miljøet. Samtidig får du skandinavisk kvalitet og design, når det er bedst. Har du spørgsmål til produkterne, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi går meget op i kundetilfredshed og ønsker, at du får en god købsoplevelse hos os.