Få et uforpligtende tilbud her

EGG

Farve
  1. BlackBlack (2)
  2. BlåBlå (2)
  3. MultiMulti (6)
Pris
  1. kr54
    kr475
Mål
  1. (6)
  2. (6)

EGG

EGG Helmets blev startet i 2009 med formålet, at gøre op med børns klassiske holdning til cykelhjelme, som var at de ikke var komfortable at have på og at de heller ikke så smarte ud.

EGG ville lave cykelhjelme som ikke blot bidrog med sikkerhed men samtidigt så smarte ud. Dette kan tydeligt ses i form af de sjove, flotte skins og add-ons, der gør dit barns hjelm mere unik og personlig. Ud fra denne målsætning er det lykkedes, at lave cykelhjelme som er sjove, smarte og stadigvæk sikre. 

Side:
  1. Side 1 af 2

EGG hjelmen - Moderne cykelhjelme til børn

Sammensæt din egen personlige cykelhjelm

At EGG ikke er en typisk cykelhjelm, ses klart ud fra de forskellige tilvalgsmuligheder. En EGG cykelhjelm består af selve hjelmen, hvortil man kan købe et ”skin” som fås i alt fra forskellige farver til skins med motiver såsom stjerner, prikker, flag mm. Ikke nok med dette, kan man udsmykke hjelmen med en ”add-on” i form af et sæt horn, en prinsessekrone eller en hanekam. Alle disse variationsmuligheder gør, at det er muligt, at sammensætte en unik hjelm som passer netop til dit barn.

EGG cykelhjelme på Pixizoo

Her på Pixizoo har vi et stort udvalg af de populære hjelme, og det er muligt at købe hjelm, skin og add-on på én gang. Med andre ord kan du selv sammensætte netop den cykelhjelm dit barn ønsker, og dermed også vil elske at have på.