Spar op til 40% på populære autostole fra Cybex, Römer & Maxi-Cosi her

Lagerstatus
  1. På lager (1)

Ems for Kids

Hvad end du og dit barn skal til koncert eller en tur i forlystelsespark – så er høreværn fra Ems for Kids lige noget for dig! Og ikke mindst noget for dit barn! Vi har samlet et stort udvalg af høreværn i forskellige farver fra Ems for Kids! Så er det nemt for dig at finde et par, som passer til dig og dit barn.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Hvor kommer Ems for Kids fra? 

I 2007 kom det musikalske ægtepar på, at de havde brug for et produkt, som kunne beskytte de følsomme øre hos deres nyfødte barn. Ægteparret er begge to musikere. Derfor havde de behov tage deres datter med til koncerter og festivaller.  

 

Visionen hos Ems for Kids er, at nybagte forældre skal have mulighed for at fortsætte med at gå ud til koncerter og til musik arrangementer, tage i forlystelsespark – selvom de har en lille ny, som har følsomme øre.

 

Af forældre til forældre

Det lækre høretelefoner er lavet af forældre til forældre. Det betyder, at du ikke kun får et produkt, som virker. Men der er også lagt stor vægt på, at de skal være flotte at se på. 

 

Det smarte design hos Ems for Kids er udviklet, så høretelefoner nemt at tilpasse lige præcis dit barn. Desuden har de valgt en store variation i både farver og mønstre! På den måde kan du nemt finde nogle høretelefoner, som passer til både din personlighed og dit barns. For hvem siger, at høretelefoner til børn ikke skal være lige så fede som dem til voksne?  

 

Hørelsen skal holde i mange år

En af grundstenene i Ems for Kids er at hørelsen er en af vores mest dyrebare sanser. Derfor var det vigtigt for grundlæggerne af skabe et produkt, som sørger for beskytte ørene. 

 

Hvis du starter tidligt med at give dine børn gode vaner i forhold til deres hørelse, giver du et godt grundlag for at de selv vil passe på når de bliver ældre. 

 

Kan du huske den gang, du selv hørte liiiidt for høj musik, og din mor altid sagde, du skulle skrue ned? Det er lidt om snakken. Mere end en tredjedel får nedsættelse af hørelsen på grund af lyd – for høj musik og meget larm på arbejdspladsen. For mange sker det faktisk allerede før de fylder 30 år. 

 

Derfor kan du også være sikker på, at alle høretelefoner fra Ems for Kids er gennemtestet til at holder både amerikanske og europæiske standarder i forhold til beskyttelsen af hørelsen. 

 

Køb Ems for Kids hos Pixizoo 

Når du køber et sæt høreværn hos Pixizoo, får du mere end bare en god pris! Vi tilbyder god service, sådan at vi er sikre på, at du får det bedre produkt. Skulle du have bestilt dine Ems for Kids i den forkerte farver, så har du mulighed for at benytte dig af vores ubegrænset returret. På den måde kan du nemt og bekvemt returnere dem. 

 

Skulle du have spørgsmål sidder vores søde kundeservice klar ved både telefonen, på chat og ved mailen til at besvare dine spørgsmål – store som små! 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×