★ Lagersalg! Spar op til 65% ekstra Shop her

Engel

Det tyske mærke Engel står bag nogle af de lækreste økologiske uld produkter til børn. Hos os finder du de populære køredragter, uldjakker og bodyer. Vi har håndplukket de mest populære produkter og gjort priserne skarpe, så du får kvalitet indenfor budgettet. Hos os kan du vælge mellem flere forskellige materialer; uldfleece, uld silke eller ren uld alt efter sæsonen.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Engel uldfleece findes som jakker og køredragter

Det tyske mærke laver nogle af de fineste økologiske basisvarer til børnenes garderober. Uld er noget af det absolut mest behagelige og lækre du kan klæde dit barn i - og hvad er bedre end det fineste og reneste virgin uld? Uld har formidable egenskaber til at være temperature regulerende, og fug tabsorberende. Med forskellige materialekombinationer, du kan få Engel køredragter til hele året rundt og få glæde af nogle fantastiske produkter. Det rene uld kan bruges hele året, hvor uld/silke kombinationen er et tyndere materiale, perfekt til varmere temperaturer til forår og sommer. Uld/fleece kombinationen er en varmere udgave, og en Engel køredragt er god til barnevognen eller klapvognen om vinteren. 

Pas godt på din Engel ulddragt

Brandet Engel er bevidste om, at kun det bedste er godt nok, og derfor er deres uldprodukter lavet i økologisk virgin uld - fri for tungmetaller og skadelige farvestoffer. Uld dragterne fra Engel, samt deres body, uld jakker og tilbehør, er af den bedste kvalitet og hvis du passer godt på dem kan I have dem i mange år. Vær opmærksom på vask og pleje af jeres Engel køb, og bevar de gode kvaliteter så dragterne fra Engel kan gå i arv. Før brug og vask anbefaler vi altid at man læser vaskeanvisningen, men typisk kan uld vaskes på et 30 graders uldprogram med vaskemiddel beregnet til fin- og uldvask. Lad derefter uld produkterne fra Engel ligge til tørre efter vask, og undgå at vaske dem for ofte - det er hverken godt for holdbarheden af ulden eller miljøet. 

Få mest ud af børnechecken

Som forældre er det vigtigt at holde sig opdateret på sit barns udvikling, og det kan mærkes på pengepungen når ungerne løbende vokser ud af tøj og sko! Uld dragterne fra Engel er i kvalitetssikkert design, som ikke lige går ud af mode - perfekt til at gå i arv til den næste. Det er ikke kun godt for pengepungen, men også miljøet. Vil du gerne have mest ud af børnechecken når den nye sæson står for døren, og børnenes garderober skal opdateres? Så husk at du har mulighed for at få et godt tilbud på en samlet ordre gennem vores tilbudsformular.

Hos os får du altid ubegrænset returret 

Vi gør det nemt for dig at opdatere børnenes garderobe i en hektisk hverdag. Med ubegrænset returret kan du trygt shoppe uld hjemme fra sofaen med levering til døren, og dermed undgå at skulle ud i butikken. Er du Plus medlem hos Pixizoo får du altid fri fragt på alle dine ordre - det er da nemt! Har du brug for lidt vejledning med størrelser og modeller? Tag endelig fat i vores kundeservice, så hjælper vi dig godt på vej. Vi lover at svare så hurtigt vi kan.