Spar 10-30% ekstra her | Shop årets julekalendere!

Enhjørning legetøj

Enhjørningen er et fortryllende fabeldyr, der med sit imponerende horn og sine mange farver vækker beundring hos de fleste, og du har sikkert opdaget, at dit barn er ingen undtagelse!  Hos Pixizoo har vi et bredt udvalg af fortryllende enhjørning legetøj til skarpe priser bl.a. fra Schleich, Tikiri, Bright Starts og Lamaze. 

 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Enhjørningen vækker fascination og beundring 

Mange børn elsker enhjørning legetøj!  Det mest kendte fabeldyr er enhjørningen, og den er kendt over hele verden. Dette dyr betager mange - det gælder specielt børn. Med dens majestætiske horn og flotte mange farver, vækker dette fabeldyr masser af beundring, og det er også grunden til, at der findes enhjørning legetøj i mange afskygninger.

Det er ofte piger, som drages af dette fabeldyr. En af grunden skyldes sandsynligvis deres lighed med heste. Vi kan anbefale hestelegetøj fra bl.a. populære Schleich eller de nostalgiske My little Pony heste, som du måske selv havde, da du var barn. 

 

Mange lege med enhjørning legetøj 

Enhjørning legetøj inviterer til mange forskellige lege, og dit barn kan med sin fantasi og kreativitet helt selv bestemme, hvilke lege enhjørningen skal indgå i. Enhjørningen kan være en del af folden med de andre heste, eller den kan være en del af magisk verden med andre fortryllende væsner. Den kan også bare være en god ven, som kan trøste og få dit barn til at føle sig tryg. Dit barn kan lege selv, eller skabe et magisk univers sammen med andre børn.  Lad dit barn træde ind i en magisk verden med vores brede udvalg af enhjørning legetøj.

Enhjørninger er milde og rolige dyr, men har du et barn, der er mere til et vildt og farligt dyr, så har vi også et udvalg af drage legetøj. 

 

Enhjørning legetøj til alle aldre

Hos Pixizoo finder du et bredt udvalg af enhjørning legetøj til børn i alle aldre. Vi har enhjørninger til det lille barn, hvor enhjørningen kommer i form af aktivitetslegetøj, der stimulerer dit barns sanser og motorik.  Vi har også enhjørninge legetøj til større børn. Her finder du legetøj, som kræver en forfinet finmotorik og en større forestillingsevne.  Større børn  vil kunne få glæde af at lege med enhjørninge, da der er rig mulighed for rolleleg, som er vigtigt for dit barns udvikling.

Vi har enhjørning legetøj i plast og naturgummi, som bløde bamser i forskellige størrelser og meget andet. Du finder enhjørning legetøj fra mærker som Tiriki, Bright Stars, Schleich og mange andre! 

Få fortryllende fordele som Plus medlem

Er du den type forælder, der shopper ofte til dit barn og elsker gode tilbud på legetøj, indretning og tekstiler til den lille? Så er vores kundeklub, Pixizoo Plus, med garanti lige noget for dig. Som medlem af Pixizoo Plus får du altid gratis fragt, når du handler på pixizoo.dk. Du får derudover også adgang til en masse eksklusive medlemstilbud på tøj, sko, legetøj, vogne, autostole og meget mere samt optjener bonuspoint, når du handler, som du senere kan bruge næste gang, du shopper hos os.