LIGE NU: Spar 20% på ikke nedsatte varer med rabatkode "PIX20" - enkelte brands undtaget, heriblandt Leander og Sebra senge

Ergobaby 360

Med en bæresele kan du trygt bære dit barn rundt og opleve små og store eventyr, med din baby helt tæt på. Bæreselerne fra Ergobaby giver dig mulighed for at bære dit barn helt tæt til kroppen i en længere periode, uden at overbelaste din ryg eller dit bækken. Karen Frost udviklede den første bæresele fra Ergobaby i 2003 med et ønske om at skabe en sele der fordeler belastninger på skuldre og hofter. Ligesom navnet indikerer, så er bæreselerne fra Ergobaby lavet til at give både mor og baby den mest optimale ergonomiske komfort. Ergobaby 360 er én bæresele som kan anvendes i fire forskellige stillinger, 360 grader omkring bæreren. Det er den første bæresele der opfylder ønsket om at bære babyen udadvendt, uden at gå på kompromis med ergonomien for hverken baby eller bære. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Ergobaby 360

Ergobaby 360 er en banebrydende og innovativ bæresele, der giver dig mulighed for at bære dit barn 360 grader omkring dig i fire forskellige stillinger. Det er den første bæresele i verden som gør det muligt at bære barnet udadvendt uden at gå på kompromis på det ergonomiske. Den unikke selesadel er skålformet og giver en god støtte under skridtet, hvor vægten fordeles over numsen og lårene ud til knæene.

 

 

Ergobaby 360 kan bruges fra barnet vejer 3,2 kilo til barnet vejer 15 kilo, dog skal der tilkøbes en indsats indtil barnet kan holde dit hoved selv. Er barnet for lille eller stort til den udadvendte position, kan de tre andre stillinger anvendes: på bærens hofter, på bærens ryg eller mave mod mave, altså hvor babyen har front mod dig. Ergobaby 360 er produceret i 100 % økologisk bomuld, som er Ökotex certificeret, hvilket betyder at bæreselen nemt kan veaskes i vaskemaskinen, hvis den skulle blive beskidt. 

 

 

0-4 måneder (3,5-5,5 kilo): Du kan bære dit barn i bæreselen mens barnets hoved vender ind mod dit bryst (0 + måneder - med spædbarnsindsats. 4 + måneder - uden spædbarnsindsats). 

 

 

4-24 måneder (5,5-12,2 kilo): Når barnet kan holde sit hoved selv, kan barnet sidde udadvendt i bæreselen uden spædbarnsindsats. 

 

 

Fra 6 måneder (7,8 kilo): Du kan bære barnet på ryggen og på hoften. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×