Crazy Days - Vanvittige priser

Køn
 1. Unisex (2)
 2. Pige (2)
 3. Dreng (1)
Pris
 1. kr50
  kr120

Fabelab

Fabelab designer og udvikler flotte skandinaviske produkter med et minimalistisk look til børneværelset og hjemmet. De vil med garanti falde i god jord for både de små drenge og piger. Produkterne er af høj kvalitet og er designet til at styrke dit barns nysgerrighed og fantasi. Derudover er de fine dyremotiver på produkterne designet for at inspirere dit barns kreativitet. 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hvad er Fabelab?

Fabelab er et fint skandinavisk børneinteriør brand. De tror på, at høj kvalitet, innovation og ansvarlighed er vejen frem for et godt og kreativt hjem.  Fabelab designer produkter, der opmuntrer dit barn til at være nysgerrige og fantasifuld. Deres produkter er designet til at passe til et hvert børneværelse med de stilrene farver og kreative designs med sjove dyremotiver. Produkterne er skabt til at inspirere både barn og forældre til at være kreative og legesyg og få en hyggelig familiestund sammen.  

 

Høj kvalitet og miljøvenlige produkter 

Fabelab ønsker at lave kvalitetsrige produkter, som kan følge dit barn i mange år. På den måde vil dit barn skabe mange minder med disse produkter og have dem ved sin side i flere år. Derudover er mange af Fabelabs produkter lavet med økologisk bomuld, som er GOTS-certificeret. 


For Fabelab er det vigtigt at tage ansvar, hvilket er derfor, de fokuserer på at producere miljøvenlige produkter, som kan holde i lang tid. Deres design er stilrent og enkelt, som også vil passe til hjemmet i mange år. 

 

Hygge til ethvert børneværelse

Fabelabs produkter er designet og udviklet til at gøre en del af hverdagens små udfordringer nemmere. Produkter er lavet med kærlighed og omtanke, som med garanti vil passe ind på børneværelset, uanset om det er til en dreng eller pige. De fine opbevaringsposer vil motivere barnet til at holde værelset fint og rydeligt. Mens de sjove puder med dyremotiver kan indgå i forskellige fantasifulde lege. 

De fine produkter findes i mange varianter og modeller. Nogle af modellerne har søde og sjove dyremotiver. Det vil inspirer dit barn til sjov og leg og ser sødt ud på børneværelset. Derudover er det minimaliske og skandinaviske design flot og moderne, som vil skabe en rigtig hyggelig stemning på børneværelset. Du kan også se vores andre produkter til børneværelsether på vores hjemmeside. 

Produkterne er ikke kun flot designet men har også en god funktionalitet. Fabelabs produkter er også udviklet, så de stimulerer dit barns sanser og fantasi igennem de forskellige stadier i deres udvikling. På den måde kan du og dit barn også få glæde af produkterne i mange år. 

 

Se vores fine produkter af Fabelab

De flotte og enkle produkter fra Fabelab fås i mange fine farver og varianter. Du kan klikke dig rundt på hjemmesiden og se vores udvalg af produkterne, som vil se fine ud på et hvert børneværelse.  

Du kan også se vores udvalg i vores Pixizoo-butik i Tilst. Her har vores søde personale mulighed for at hjælpe dig. Du kan også ringe til vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. Husk også på, at vi har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter.