Babyboom! Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Shop her >

Filibabba

Filibabba har skabt et helt unikt univers til de små. De skaber flot og stilfuldt kvalitets baby- og børneinteriør. Det flotte minimalistiske look er gennemgående for produkterne.
Produkterne er i højkvalitet med stort fokus på ansvarlighed og bæredygtighed. De fine produkter er designet med kærlighed, som skaber en hyggelig stemning på et hvert børneværelse. 

Alt fra Filibabba legetæppe ammepuder
babynests legetøj luftballoner
puslepuder sengerande sengetøj

Filibabba - et univers skabt til de små 

Filibabba er et dansk design, som skaber baby- og børneinteriør i høj kvalitet og tidsløst design. De har skabt et lækkert univers til de små med mindeværdige øjeblikke i den ellers travle hverdag. De mange fine produkter er designet ud fra Filibabbas egne erfaringer og inspiration. Den første kollektion blev lanceret i 2015 og var dermed den første danske virksomhed med en babynest på markedet. 

Filibabba bestræber sig på at skabe produkter med høj kvalitet, funktionalitet og flot design som tilfører værdi i hverdagen. Derudover er det også vigtigt for Filibabba at have fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed. Deres farverige og slidstærke sutter er bl.a. 100 % BPA-fri, opfylder EU standard EN-1400 og leveres i en steriliserings boks, der også kan bruges til opbevaring af sutterne i tasken eller lign., når de ikke er i brug. 

Kærlighed og kvalitet og design

Filibabba vil sikre, at produkterne er fyldt med kærlighed og kvalitet. Deres ambition og vision er at sikre, at dit barn vokser op i trygge rammer med gode kvalitetsrige produkter fra de er helt små. Derfor laver de produkter, der passer til dit barn og kan følge dit barn i takt med, at de udvikler sig og bliver større. Der findes både produkter som både barn og forældre vil få stor gavn af. Se f.eks. de fine stofbleer som er uundværlige som forældre eller se de fine luftballoner til børneværelset. Deres design er stilrent og enkelt og vil passe til hjemmet i flere år. 

De fine produkter fås i flere varianter og modeller og passer til dit barn, uanset om du har en lille dreng eller pige. De flotte designs er minimalistiske og passer et hvert børneværelse. Udover at produkterne er flotte, er de også funktionelle. På den måde kan du nemt bruge og vaske dem. 

Baseret på bæredygtighed 

Filibabba sætter en ære i at passe på miljøet og være bæredygtige. De ønsker at værne om børnene og passe på miljøet, derfor producerer de udelukkende deres bomuldskvaliteter i GOTS-certificeret materialer.De benytter økologiske tekstiler og har stort fokus på, at hele produktionen skal være miljøvenlig. Deres flotte sengetøj består f.eks. 100% udelukkende af blødt økologisk bomuld.

Det betyder også, at Filibabba værner om et venskabeligt forhold til deres leverandører som er bygget på tillid og respekt. Derved sikrer de også at deres leverandører følger ISO-standarder, der sikre ordentlige forhold for de ansatte på fabrikkerne. Det betyder at du trygt kan lade dit barn lege på f.eks. deres bløde og quiltet legetæpper, som  består udelukkende af bomuldskvaliteter i GOTS certificerede materialer.

Find Filibabba til dit børneværelse 

De flotte produkter fra Filibabba kan fås i mange fine farver og modeller. Du kan klikke dig rundt på hjemmesiden og se vores udvalg af produkterne, som vil se fine ud på et hvert børneværelse. Du kan også se vores andre produkter til børneværelset her på vores hjemmeside. 

Du kan også se vores udvalg i vores Pixizoo-butik i Tilst. Her har vores søde personale mulighed for at hjælpe dig. Du kan også ringe til vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. Husk også på, at vi har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter.