Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Pris
  1. kr100
    kr290

Fisher Price

Mangler du noget sjovt og udfordrende legetøj? Fisher Price udvikler sjovt og lærerigt legetøj til babyer og børn i forskellige aldersgrupper. Så hvis du står og mangler noget godt legetøj, der er sjovt og samtidigt hjælper dit barn med at lære? Så har Fisher Price et stort udvalg at legetøj i forskellige former, farver og med funktioner. Der er både legetøj med og uden lyd. God fornøjelse!

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Lær igennem legen

Fisher Price mener, at den bedste måde at lære på, er ved at lege. Dette kan vi kun støtte op om hos Pixizoo. Leg er vigtig for din spirrevips udvikling, trivsel og derved livsglæde. Det vil i særdeleshed være tydeligt, første gang dit lille barn evner at gribe om et stykke legetøj! Igennem legen lærer dit barn hele tiden, at mestre nye færdigheder – og det skal vi hjælpe det med.

 

Fisher Price eventyret startede for over 80 år siden med at berige småbørnsfamilier med lærerigt, spændende og farverigt legetøj. I dag findes legetøjsgigantens produkter på børneværelser verden over. Deres succes er voksende – og det forstår vi godt! Fisher Price formår at stimulere og udfordre dit barn på lige præcis det niveau, det har behov for.

 

Hvorfor skal du vælge Fisher Price?

Fisher Price har opbygget en stor viden og erfaring om produktion af udviklingsfremmende legetøj til babyer og førskolebørn. Virksomheden har studeret, observeret og lyttet til forældrenes oplevelser igennem mange år. Alt deres værdifulde viden inkorporerer Fisher Price på bedste vis i deres legetøj og babyudstyr, så legetøjet understøtter barnets naturlige udvikling på en helt særlig måde.

 

Før du ved af det, tager dit barn endnu et spring, og det har tilegnet sig nye færdigheder, som skal afprøves. Med Fisher Price kan du hjælpe dit barn, med at lykkedes i forsøget på at udforske den store verden og dets nye færdigheder.

 

Hos Pixizoo elsker vi leg!

Hos Pixizoo har vi et bredt udvalg af det populære og farverige Fisher-Price legetøj til førskolebørn. Legetøjet har mange sjove funktioner, som lyde, interaktive knapper og meget mere. Legetøjet er tilpasset barnets udviklingstrin, og styrker deres visuelle, auditive og motoriske udvikling på en sjov måde.

 

Vi har også et stort udvalg af andet legetøj til børn fra mange andre kvalitetsmærker - så det er bare om at kigge sig omkring og blive inspireret!

 

Piiist.. har du brug for en god og praktisk opbevaringsmulighed til jeres farverige legetøjs-jungle? Se vores mange løsninger, vi har blandt andet de kendte Play&Go tæpper. Så bliver oprydningen ikke nemmere!   

 

Køb det bedste legetøj – med de bedste fordele!

Hos Pixizoo ønsker vi at være dit fortrukne sted at shoppe legetøj og børneudstyr. Derfor gør vi altid vores bedste, for at give dig en service i topklasse samt en nem og bekvem shoppingoplevelse. Vi er meget glade for vores anmeldelser på Trustpilot, for stjernerne viser os, at det vi gør, gør vi rigtig godt. Vi tilbyder dig altid 365 dages returret, så slipper du for at stresse over en eventuel returnering. Derudover giver vi blandt andet også prismatch samt prisgaranti.