STORT OUTLET | Spar op til 75% | Se her

Fjällräven

Fjällräven

Fjällräven har i mere end 50 år produceret produkter i høj kvalitet. Særligt deres fjällräven tasker er populære. På grund af praktisk design og gode pasform er de også blevet et stort hit til skolen, for eksempel Kånken modellen. Vi har her et stort udvalg af fjällräven tasker i forskellige farver og modeller, så der er noget til både store og små.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 3

Side:
  1. Side 1 af 3

Historien bag Fjällräven tasker

Det hele startede med rygsækken. Idéen til Fjällräven kom fra en bare 14 år gammel Åke Nordin, der i 1950 ikke var tilfreds med datidens vandretaske. Åke Nordin var spejder og elskede vandreture i naturen. Faktisk elskede han naturen så meget, at han selv begyndte at producere vandreudstyr, så andre også kunne nyde naturen lige så meget som ham selv. 10 år senere grundlagde han Fjällräven, som i dag er en verdensomspændende virksomhed, der hver dag sørger for, at mennesker lettere kan komme ud i naturen. I dag producerer virksomheden alverdens udstyr til vandring og friluftsliv. Deres sortiment spænder over alt fra fjällräven tasker til telte. Produkterne er udviklet med særlig omtanke for natur, dyr og mennesker, hvor de hver dag forsøger at gøre produktionen endnu mere miljøvenlig. For igen at værne om naturen, fokuserer man på at anvende de mest robuste og slidstærke materialer, som kan holde i mange år.  Alle Fjällräven tasker er udviklet i vand- og smudsafvisende materialer, som gør, at de ikke bare holder i mange år, men også bliver ved med at se flotte ud. 

 

Populær verden over – perfekt til institutionen

En af de ikoniske Fjällräven tasker, Kånken, så dagens lys for første gang i 1970'erne. På det tidspunkt var skuldertasker det mest trendy, og det havde desværre givet rygproblemer hos mange børn og unge. Åke Nordin designede og udviklede rygsækken ud fra principperne om, at vægt, der skal bæres på ryggen, og skal sidde højt og tæt på kroppen. Designet på denne model blev tidløst og enkelt, og den rummelige rygsæk gik rent hjem hos forbrugerne. I dag er der blevet solgt flere millioner eksemplarer af den ikoniske fjällräven taske, og den er stadig meget populær over hele verden. 

Skal dit barn have en af de populære fjällräven tasker, der passer til børn, så er Fjällräven Mini Kånken er en mindre udgave af den originale model, som passer perfekt til dit barn. Skulderremmene på den lille model kan ovenikøbet justeres, så den kan passe til både børn og voksne, der har brug for en mindre model. Den lille model fungerer perfekt til børnehaven eller til udflugter, hvor den nemt kan rumme en madpakke og ekstra tøj. 

 

Med naturen i tankerne

Re-Kånken er en specialudgave af de klassiske Fjällräven tasker Kånken. Denne udgave er bare udelukkende produceret af genbrugsplast, som ved hjælp af nye teknikker, har kunnet lade sig gøre. Rygsækken er slidstærk og robust, og har samme design som den originale model. Re-Kånken er designet til at kunne holde i mange år, men når den engang, i en fjern fremtid, må lade livet, så kan hele tasken genbruges - én gang til. Dette understreger hvilken filosofi, der driver brandet. De går op i at værne om miljøet, og ved at producere produkterne i genbrugsmaterialer, spares der både på vand, energi og kemikalier.

 

Køb Fjällräven tasker hos Pixizoo

Når du køber dine varer hos Pixizoo får du ikke blot prisgaranti og prismatch, men du kan også gøre brug af vores tilbudsforespørgsel og blandt andet få et tilbud på en af Fjällräven taskerne. Husk at jo mere du køber, jo bedre en pris får du på tilbudsforespørgslen.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×