Fjällräven

Fjällräven

Det svenske mærke Fjällräven er mest kendt for deres klassiske rygsække fra kollektionen 'Kånken'. De har i mere end 50 år produceret produkter i høj kvalitet, med en mission om at gøre det lettere for mennesket at nyde naturen. Hos Pixizoo har vi samlet et stort udvalg af Fjällrävens rygsække, så der er tasker til både store og små.

Med en stor kærlighed for materialer, miljø og funktionalitet, leverer brandet hver dag tasker og rygsække til naturelskere over hele verden.  

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 3

Side:
  1. Side 1 af 3

Historien bag Fjällräven

Det hele startede med rygsækken. Idéen til Fjällräven kom fra en bare 14 år gammel Åke Nordin, der i 1950 ikke var tilfreds med datidens vandretasker. Åke Nordin var spejder og elskede vandreture i naturen. Faktisk elskede han naturen så meget, at han selv begyndte at producere vandreudstyr, så andre også kunne nyde naturen lige så meget som ham selv. 10 år senere grundlagde han Fjällräven, som i dag er en verdensomspændende virksomhed, der hver dag sørger for, at mennesker lettere kan komme ud i naturen. 

I dag producerer virksomheden alverdens udstyr til vandring og friluftsliv. Deres sortiment spænder over alt fra tasker til telte.

 

Produkterne er udviklet med særlig omtanke for natur, dyr og mennesker, hvor de hver dag forsøger at gøre produktionen endnu mere miljøvenlig. For igen at værne om naturen, fokuserer Fjällräven på at anvende de mest robuste og slidstærke materialer, som kan holde i mange år. 

 

Alle rygsække og tasker er udviklet i vand- og smudsafvisende materialer, som gør, at tasken ikke bare holder i mange år, men at tasken også ser flot ud i mange år. 

 

Populær taske verden over – perfekt til institutionen

Den ikoniske Fjällräven Kånken taske, så dagens lys for første gang i 1970'erne. På det tidspunkt var skuldertasker det mest trendy, og det havde desværre givet rygproblemer hos mange børn og unge. Åke Nordin designede og udviklede Kånken ud fra principperne om, at vægt, der skal bæres på ryggen, skal sidde højt og tæt på kroppen. Designet på denne taske blev tidsløst og enkelt, og den rummelige taske gik rent hjem hos forbrugerne. I dag er der blevet solgt flere millioner eksemplarer af Kånken, og tasken er stadig meget populær over hele verden. 

 

Når man gerne vil ligne sin mor og far, så er det et godt sted at starte med den præcis samme taske. Fjällräven Mini er en mindre udgave af den originale Kånken, som både passer til mindre børn og til voksne, der har brug for en mindre taske. Skulderremmene på mini Kånken kan justeres, så de både passer et barn og en voksen. Den lille taske fungerer perfekt til børnehaven eller til udflugter, hvor den nemt rummer en madpakke og ekstra tøj. 

 

Re-Kånken

En specialudgave af den klassiske Fjällräven Kånken-taske. Denne udgave er udelukkende produceret af genbrugsplast, som ved hjælp af nye teknikker, har kunnet lade sig gøre. Tasken er slidstærk og robust, og har samme design som den originale Kånken. Re-kånken er designet til at kunne holde i mange år, men når den engang, i en fjern fremtid, må lade livet, så kan hele tasken genbruges - én gang til. Dette understreger hvilken filosofi, der driver brandet. De går op i at værne om miljøet, og ved at producere genbrugstasker, spares der både vand, energi og kemikalier.

 

Køb Fjällräven hos Pixizoo

Når du køber Fjällräven hos Pixizoo får du ikke blot prisgaranti og prismatch, men også ubegrænset returret så varen uden bekymring kan returneres, hvis dette ønskes.

 

Kontakt endelig vores hjælpsomme kundeservice, hvis du har spørgsmål før, under eller efter din ordre. God fornøjelse!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×