Spar op til 50% på Voksi - SE UDVALG (Begrænset antal)

Fjällräven Kånken

Kånken fra Fjällräven

Mennesker over hele verden kan nikke genkendende til Fjällrävens meget populære Kånken tasker. De første Kånken tasker blev designet tilbage i 1978, for at afhjælpe rygproblemer hos svenske skoleelever. Siden de første Kånken så dagens lys i 1978, er Fjällräven blevet verdenskendt for deres tidsløse, klassiske design og slidstærke materialer. Kånken er blevet solgt i flere millioner eksemplarer verden over, og hver dag gør taskerne det nemmere for mennesker, at komme ud og nyde naturen.

Rygsækken måler 38 x 27 x 13 cm og rummer 16 liter. 

 

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Kånken tasker 

Tanken der dannede grundlag for Fjällrävens eksistens, kom i 1950 fra en dengang 14 år gammel Åke Nordin. I dag har Fjällräven designet, udviklet og produceret tasker og vandreudstyr i mere end 50 år. Fjällrävens bestseller og mest velkendte produkt er Kånken tasken, der så dagens lys i 1978. På daværende tidspunkt led mange svenske skoleever med rygproblemer, efter en længere periode, hvor skuldertasker var moderne. Åke Nordin lancerede Kånken tasken i samarbejde med det svenske spejderkorps, og grundet det enkle og tidsløse design, blev tasken ikke bare brugt til udendørs brug, men også som skoletaske, hverdagstaske og rejsetaske. Siden da har Kånken afhjulpet mange mennesker med rygproblemer, da Kånken blev designet ud fra visionen om, at vægt der bæres på ryggen, skal sidde så højt og tæt på kroppen som muligt. 

Kånken bliver lavet i Vinylon F, som er et letvægtsmateriale, der er vand- og smudsafvisende og nemt at rengøre. Tasken rengøres med en blød børste og lunkent vand. Materialet der anvendes er utrolig slidstærkt, og holder form og farve i mange år. 

 

Klassiske Kånken

Fjällräven har videreudviklet på designet af Kånken, så i dag findes der flere forskellige varianter. Der findes blandt andet en variant med integreret laptop-komme, en større Kånken, en Mini-Kånken og en Kånken produceret i genbrugsmaterialer. Det eneste der er sket med den originale Kånken er, at der er kommet flere farvekombinationer til. I dag findes den i et hav af farver, så man kan få nøjagtig den Kånken der passer til ens stil og personlighed. Derudover er det samme materialer, størrelse og design som i 1978.

Den klassiske kånken taske kommer med bløde, polstrede skulderremme, der kan justeres. Der er et stort hovedrum, der rummer 16 liter, og som åbnes i toppen af tasken med lynlås. På indersiden er der en ryg-lommen, hvori der et aftageligt siddeunderlag, som altid er med. Taskes er ydermere udstyret med to sidelommer og en lynlåslomme på forsiden. Det ikoniske Fjällräven logo på taskens forside fungerer som refleks, så man ses bedre i mørke.

 

Re-Kånken

En specialudgave af den klassiske Kånken taske. Denne udgave er udelukkende produceret af genbrugsmaterialer fra plastflasker, som ved hjælp af nye teknikker, har kunne lade sig gøre. Tasken er slidstærk og robust, og har samme design som den originale Kånken. Re-kånken er designet til at kunne holde i mange år, men når den en gang, i en meget fjern fremtid, må lade livet, så kan hele tasken genbruges - én gang til. Dette understreger hvilken filosi, der driver Fjällräven. De går op i at værne om miljøet, og ved at producere genbrugstasker, spares der både vand, energi og kemikalier. Re-kånken findes både i den originale Kånken størrelse og Kånken Mini.  

Se alle Re-Kånken her

 

Kånken Mini

Når man gerne vil ligne sin mor og far, så er det et godt sted at starte med præcis samme taske. Kånken Mini er en mindre udgave af den originale Kånken, som både passer til mindre børn og til voksne, der har brug for en mindre taske. Skulderremmene kan justeres, så de både passer et barn og en voksen. Den lille taske fungerer perfekt til børnehaven eller til udflugter, hvor den nemt rummer en madpakke og ekstra tøj. 

Se vores udvalg af Kånken Mini her

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×