Se Pixizoo Plus tilbud

Fjällräven

Fjällräven

Fjällräven Rygsække

Det svenske mærke Fjällräven er mest kendt for deres klassiske rygsække fra kollektionen 'Kånken'. De har i mere end 50 år produceret produkter i høj kvalitet, med en mission om at gøre det lettere for mennesket at nyde naturen. Hos Pixizoo har vi samlet et stort udvalg af Fjälrävens rygsække, så der er tasker til både store og små.

Med en stor kærlighed for materialer, miljø og funktionalitet, leverer Fjällräven hver dag tasker og rygsække til naturelskere over hele verden.  

Side:
  1. Side 1 af 3

 

Fjällräven taske

Det hele startede med rygsækken. Idéen til Fjällräven kom fra en bare 14 år gammel Åke Nordin, der i 1950 ikke var tilfreds med datidens vandretasker. Han udviklede sin egen træ-ramme, som senere blev videreudviklet til Fjällrävens ramme-teknik, som vi kender den i dag. Åke Nordin var spejder og elskede vandreture i naturen. Faktisk elskede han naturen så meget, at han selv begyndte at producere vandreudstyr, så andre også kunne nyde naturen lige så meget som ham selv. 10 år senere grundlagde han Fjällräven, som i dag er en verdensomspændende virksomhed, derhver dag sørger for, at mennesker lettere kan komme ud i naturen. 

I dag producerer Fjällräven alverdens udstyr til vandring og friluftsliv. Deres sortiment spænder over alt fra tasker, rygsække, tøj, telte, soveposer og meget mere. Alle ægte naturelskere lever efter et motto, som lyder: Efterlad ingen spor. Fjällrävens produkter er udviklet med særlig omtanke for natur, dyr og mennesker, hvor de hver dag forsøger at gøre produktionen endnu mere miljøvenlig. For igen at værne om naturen, fokuserer Fjällräven på at anvende de mest robuste og slidstærke materialer, som kan holde i mange år. 

 

Kånken 

Den ikoniske Fjällräven taske, også kaldet Fjællræven Kånken, så dagens lys for f'ørste gang i 1970'erne. På det tidspunkt var skuldertasker det mest trendy, og det havde desværre givet mange børn og unge rygsmerter og rygproblemer. Åke Nordin designede og udviklede Fjällräven Kånken ud fra principperne om, at vægt der skal bæres på ryggen, skal sidde højt og tæt på kroppen. Designet på denne Fjällräven taske blev tidsløst og enkelt, og den rummelige taske gik rent hjem hos forbrugerne. I dag er der blevet solgt flere millioner eksemplarer af Fjällräven Kånken og denne Fjällräven taske er stadig meget populær over hele verden. En anden populær stavemåde kan være Fjællræven kånken, men der er stadig tale om samme taske. 

Se vores store udvalg af Kånken her

 

Kånken Mini

Når man gerne vil ligne sin mor og far, så er det et godt sted at starte med præcis samme taske. Fjällräven Mini er en mindre udgave af den originale Fjällräven Kånken, som både passer til mindre børn og til voksne, der har brug for en mindre taske. Skulderremmene på Fjællræven mini kan justeres, så de både passer et barn og en voksen. Den lille Fjällräven taske fungerer perfekt til børnehaven eller til udflugter, hvor den nemt rummer en madpakke og ekstra tøj. En anden populær stavemåde kan være Fjællræven mini, men der er stadig tale om samme taske. 

Se alle Mini-Kånken her 

 

Re-Kånken

En specialudgave af den klassiske Fjällräven taske. Denne udgave er udelukkende produceret af genbrugsplast, som ved hjælp af nye teknikker, har kunne lade sig gøre. Denne Fjällräven taske er slidstærk og robust, og har samme design som den originale Fjällräven Kånken. Fjällräven Re-kånken er designet til at kunne holde i mange år, men når den engang, i en meget fjern fremtid, må lade livet, så kan hele tasken genbruges - én gang til. Dette understreger hvilken filosi, der driver Fjällräven. De går op i at værne om miljøet, og ved at producere genbrugstasker, spares der både vand, energi og kemikalier. Re-kånken findes både i den originale Kånken størrelse og Kånken Mini. 

Se udvalget af Re-kånken her

Save the Artic Fox 

Fjällräven har blandt andet lavet specialudgaver af både deres Kånken og Kånken Mini tasker. Specialudgaven hedder "Save the Artic Fox" og her doneres 100kr. pr solgt taske til forskning for at bevare polarræven. Fjällräven som navnet antyder, går meget op i dyreliv og dyrevelfærd, og arbejder hver dag, for at gøre livet bedre for polarræve. 

 

Klassisk Fjällräven

De fleste vil nok kunne genkende virksomhedens ikoniske Fjällräven taske 'Kånken', som er blevet produceret siden 1978. Siden da er der kommet mange flere tasker til, og hver dag arbejder Fjällräven på, at kunne tilbyde endnu bedre tasker, så mennesker over hele verden kan nyde naturen. Designet på Kånken er enkelt og tidsløst, og variationen i farvesortimentet er stort. Fjällrävens produkter er hovedsageligt målrettet friluftmennesker, og udstyr og tøj til disse, men netop Kånkens popularitet har gjort, at Fjällrävens produkter også har været brugt som moderne hverdagstasker.

Alle rygsække og tasker er udviklet i vand- og smudsafvisende materialer, som gør, at tasken ikke bare holder i mange år, men at tasken også ser flot ud i mange år, 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×