Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Fjernstyrede biler

Elsker dit barn fart over feltet? Så hold på hat og briller! Her på siden finder du lige det, som du leder efter ved en fjernstyrede bil. Vi har et bredt sortiment både til de mindste fra 18 mdr. og de store børn, men mon ikke også jer forældre synes, at det er sjovt. Her evner denne fantastiske sjove leg, at samle hele familien.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Fjernstyrede biler er et sikkert hit!

Disse fjernstyrede biler byder op til kreativ leg, hvor din guldklump har mulighed for at, udforske og aktivere sin leg på bedste vis. Lad dit barn mærke køreglæde med en af vores fjernstyrede biler. Det er ikke kun et individuelt legetøj, vennerne kan nemt involveres. Hvor de sammen har muglighed for, at lave forskellige racebaner og forhindringsbaner. Hvilket nemt bliver en tidsrøver, da de hele tiden kan udfordre hinanden. Ja det er kun fantasien som sætter grænser. Derudover tilbyder vi også fjernstyrede biler til de yngre børn, hvor styringen er nem, at håndtere med 2 knapper på remoten.    

  

Fjernstyrede biler – hvilken skal jeg vælge?

Synes du også, at det er en ren jungle, at finde de rigtige fjernstyrede biler? Få et overblik og start med, at udelukke nogle modeller, ved at kigge på de alderssvarende produkter, som passer til netop din guldklump. Derudover skal du tage stilling omkring bilens topfart, hvordan den oplades, og om den skal have ekstra detaljer.
Hvor meget erfaring har dit barn med, at køre fjernstyrede bil? Det er et godt spørgsmål, at stille sig selv, da det er sjovest med en bil, som man selv får lov at styrer. Når det er sagt, nyder de fleste jo, når de kører stærkt. Du finder både produkter, som er beregnet til tricks, meget realistiske racebiler, store monster trucks og legebiler som fx en traktor. Således er der et udvalg til enhver smag og alder. Derudover finder du både biler, som er beregnet indenfor og udenfor. Her vil du måske takke dig selv, hvis du laver en regel for, at de store og hurtige biler skal bruges udenfor. Hvilket klart også er det sjoveste, da man skal køre den længste strækning, som man kan finde. Således at bilen kommer op på topfart.

Skal dit barn selv have lov til at køre rundt? Så se vores udvalg af Dantoy scooter

 

God gaveidé

Det er en alletiders gaveidé, da det helt sikkert er et hit med en fjernstyrede bil. Derudover er det altid sjovt at få en gave, som man kan lege med samme dag. Her kan dit barn samles sammen med gæsterne, og få en god oplevelse ved, at have det sjovt med de gaver, som gæsterne selv har givet. Hvis du mangler flere ønsker til fødselsdag eller julegave, så har vi et bredt sortiment af meget forskelligt og sjovt legetøj her.  

  

Stort udvalg af legetøj

Mon ikke den lille er interesseret i andet end fjernstyrede biler? Så husk, at vi har et stort udvalg af alt slags legetøj til alle aldre hos Pixizoo. Se bl.a. hele vores udvalg af legetøj til 3-årige børn her. Vi ønsker, at du får den bedste oplevelse ved at handle hos os. Derfor giver vi det bedst mulige tilbud til dig, når du skal købe stort ind. Så det bedre betaler sig, at købe til alle børnene i familien på én gang. Du er derfor altid meget velkommen til, at kontakte os via formularen, for at få et godt og uforpligtende tilbud. Vi lover at vende tilbage med et godt tilbud inden 24 timer (på hverdage).