KØB MERE - SPAR MERE ! | Se regler her

Køb for 500,- - spar 6% ekstra. Kode: rabat6
Køb for 1000,- - spar 8% ekstra. Kode: rabat8
Køb for 2000,- - spar 12% ekstra. Kode: rabat12

Fodboldmål

Fodboldmål

Børn skal aktiveres hver dag, hvorfor et oplagt valg er et fodboldmål til at få dit barn og vennerne til at agere aktivt og socialt sammen. Et mål til leg og glæde er et sikkert valg til dit barn, vennerne eller familien i haven eller på legepladsen. Her på siden finder du et bredt udvalg af fede fodboldmål, så tøv ikke med at dykke ned i vores fantastiske univers.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Fodboldmål fra eftertragtede mærker

Der findes adskillige former for mål, hvad angår mærker, pris, design og kvalitet. Her finder du eftertragtede mærker som My Hood, Target Sport, Nordic Play og SportX. Der er flest produkter fra My Hood at finde, som er et brand, der fokuserer på de nyeste teknologier, og hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Der er et fodboldmål til enhver smag – der er alt fra de lette foldbare til de mere robuste målsæt med og uden tilhørende bolde og pumper. Det brede udvalg sikrer, at der stensikkert vil være en model, mærke, pris eller kvalitet til jeres behov, da der er fodboldmål til mange aldre, der elsker aktiv leg i hverdagen og weekenden.

Fodboldmål til al slags vejr

Det danske vejr er meget omskifteligt, hvilket kan stille store krav til havelegetøj. Mange genkender det at have et letvægtsprodukt stående udendørs, om det så er et spisebord eller havelegetøj, og det herefter blæser væk eller ikke kan opnå ordentlig stabilitet. Her kan du og dit barn finde lige præcis det fodboldmål, som passer til jeres behov. Der er de yderst stabile med stålramme og/eller tilhørende pløkker til det hårde danske vejr, som giver god stabilitet på græsset i haven eller på legepladsen. Samtidig er der letvægtsfodboldmål, som er supernemme at flytte fra sted til sted på en varm sommerdag, hvis man skal en tur i sommerhus eller på besøg hos naboen.

Mål til alle former for boldleg

Lad dig ikke snyde af kategorien – fodboldmål. Til trods for, at de fleste associerer et mål med en bestemt sportsgren, er det ikke ensbetydende med, at disse fodboldmål kun er beregnet til fodbold. Det er kun fantasien som sætter grænser, så de kan benyttes til alt fra en selvopfundet boldleg til hockey eller håndbold. Der vil altså være rig mulighed for action-fyldte udendørslege, både alene, og sammen med vennerne og familien. Så tøv ikke med at tage et kig i vores spændende udvalg af mål til boldleg – det er kun fantasien, som sætter grænser.  

Køb igennem Pixizoo og spar penge

Det kan tit blive en dyr fornøjelse at købe fodboldmål eller andet legetøj til haven. Her hos Pixizoo har vi alt, hvad et forældre-hjerte begærer, når det kommer til at glæde sit barn med nyt legetøj. Derfor er du altid velkommen til at sende os en tilbudsforespørgsel, så vi sammen kan finde en god løsning. Kan du ikke få nok af tilbud og fordele? Som Pixizoo Plus medlem får du en lang række fordele, som gratis fragt på alle varer til pakkeshop, fordelagtige medlemstilbud, optjener bonus til dit næste køb samt 4 års reklamationsret.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×