Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Graco

Det amerikanske firma, Graco, har specialiseret sig i nyskabende og multifunktionelle baby- og børneprodukter. I designet og udviklingen af deres produkter har Graco stor fokus på førsteklasses sikkerhed, komfort og høj kvalitet. Hos Pixizoo finder du et stort udvalg af Gracos babyprodukter, der passer til alle aspekter af dit barns liv: autostole, klapvogne, skråstole og meget mere. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Derfor er Graco et godt valg!

Graco skaber funktionelle designs til hverdagens mange udforinger på farten. Virksomheden sætter sikkerhed som topprioritet, sammen med kvalitet, der tåler småbørnslivet.

 

Har jeg brug for en klapvogn?

En klapvogn bliver først relevant når din lille spirrevip kan sidde selv. Men herefter vil I få stor glæde af vognen i mange år frem. Vi siger, at klapvognen typisk bliver anvendt helt op til 4-5-årsalderen.

 

En klapvogn fra Graco og vores andre gode brands, er et glimrende transportmiddel, når I skal på ture, til og fra pasningsordningen, på indkøb eller til en tur på legepladsen – altså til alt hvad i fortager jer udenfor hjemmet.  

 

Overvejelser ved køb af klapvogn

I bør overveje nogle forskellige ting, inden I anskaffer jer en klapvogn. Der findes et hav af muligheder, forskellige funktioner og designs. Det kan godt være en jungle at navigere i, derfor hjælper vi dig – godt på vej.

 

Hvis I ikke har en stationcar!

Hvis I har bil, men en af de små kvikke, så bør I sikre jer, at klapvognen kan klappes sammen, så den passer ind i jeres bagagerum. Et tip er også, at sikre lidt luft, da det på en kold og våd vinterdag, vil være uoverskueligt, at skulle kæmpe med sammenklapningen og indlogeringen bag i bilen. I vores butik tilbyder vi selvfølgelig, at I kan afprøve dette inden køb. Graco er lille og handy. Den passer ind i næsten alle bagagerum – dette er blot en ud af mange fordele ved deres designs.

 

Skal dit barn sove lur i klapvognen?

Hvis svaret er ja, så er det vigtigt, at sikre dig et langt liggemål fra begyndelsen. Børn sover ofte middagslur indtil omkring 3-årsalderen. Det er derfor en vigtig parameter, at vognens liggemål er forholdsvis langt, så barnet kan ligge ordenligt ned.

 

Skal din lille guldklump sove middagslur i vognen, anbefaler vi en god temperaturregulerende kørepose, da klapvogne naturligt nok ikke har den samme isoleringsevne som en barnevogn. Her på siden har vi samlet det bedste udvalg af køreposer til dig. Kig nærmere, og lad dig inspirere af de forskellige materialer, flotte farver og designs.

 

Derfor skal du shoppe Graco hos Pixizoo

Hos Pixizoo er du altid sikker på, at finde et rigtig godt tilbud, og det glæder også på vores populære brand Graco. Uanset hvilke behov og ønsker I har, så har vi med garanti et produkt, I vil blive rigtig glade for.

 

Hvis du har brug for en vejledning og illustration af Graco, eller en af vores andre skønne vogne, er du altid velkommen til at besøge vores fysiske børneunivers i Tilst ved Århus. Vi elsker god service, og det vil du hurtigt mærke, når du træder ind af døren til butikken.

 

Er du bosat på den anden side af Storebælt, eller har svært ved at kigge forbi vores butik, er du også altid velkommen til at kontakte vores altid hjælpsomme kundeservice på chatten eller telefonen.

 

Står I og skal købe større ind, har du også mulighed for at få et ekstra godt tilbud, når du samler dine indkøb. Send os en tilbudsforespørgsel og få et fordelagtigt tilbud på hele din shopping-liste.

 

God shopping!