★ Lagersalg! Spar op til 65% ekstra Shop her

Du får en fotobog når du handler hos Pixizoo

Gratis tillægsgave til din ordre – forevig babybillederne i en fotobog

Hos Pixizoo er vi glade for vores kunder, og elsker at forkæle dem når vi kan. Derfor får alle vores kunder fremover en ekstra gave, når de handler hos os.

I alle vores ordrer vedlægger vi nu en værdikupon til en CEWE FOTOBOG. Selve værdikoden finder du på din ordrebekræftelse. Fotobogen skal bestilles via www.cewe.dk og værdikoden indtastes til sidst i bestillingsforløbet. Derudover kan du også få 50 gratis billeder*, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev - tilmeld dig her.

Lad ikke billederne og oplevelserne fra dit barns første år blive glemt. Her er en oplagt mulighed for at lave barnets bog som fotobog fyldt med babybilleder og søde historier.

Når dit barn bliver lidt ældre, vil det elske at sidde og kigge i fotobogen, og høre mor og far fortælle om billederne. En fotobog er desuden en rigtig god gave at forære de stolte bedsteforældre, som uden tvivl elsker at følge med i barnebarnets liv og udvikling. Fotobøger er generelt en af de bedste måder at bevare minderne fra de første måneder af dit barns liv.

CEWE FOTOBOG er flere gange kåret som bedst i test, og CEWE har mange års erfaring i salg af fotobøger til nybagte forældre. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din fotobog, kan du få pengene tilbage eller genproducere din ordre uden beregning.  

Værdikoden gælder 100 kr. til en CEWE FOTOBOG ekskl. fragt. 3 af CEWEs fotobogsformater har frapriser på under 100 kr. Ønsker du en fotobog i et større format eller med flere sider, kan du vælge at betale merprisen selv.

Koden gælder kun 1 gang pr. kunde og eventuelle restbeløb udbetales ikke. Hvis du har spørgsmål til brugen af koden eller fotobøger generelt, er du meget velkommen til at kontakte cewe.dks kundeservice på tlf.: 78797803 eller mail: [email protected]

*ekskl. fragtomkostninger.

Sådan bruger du værdikoden til en CEWE FOTOBOG


1. Besøg hjemmesiden www.cewe.dk

2. Download den gratis bestillingssoftware

3. Design din personlige CEWE FOTOBOG

4. Indtast værdikoden når du er klar til at bestille

 

God fornøjelse med at designe fotobogen om dit barn!