3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Grim Tout

Står du, og mangler ansigtsmaling til børn? Så er ansigtsmalingen fra Grim Tout det helt rigtige for dig. Grim Tout ansigtsmaling kan bruges til enhver begivenhed f.eks. teater, fastelavn eller halloween. Du kan bruge ansigtsmalingen med god samvittighed, den er nemlig udviklet med omtanke for dit barns sarte hud. Det betyder, at den er fri for parabener og parfume samt produceret i overensstemmelse med EU – regler og standarder indenfor kosmetik. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvem er Grim Tout? 

Grim Tout er en anerkendt fransk virksomhed, som producerer kvalitets ansigtsmaling til børn, så du kan lave ansigtsdekorationer ligesom de professionelle. Ansigtsmalingen fra Grim Tout er udviklet med omtanke for, at det skal bruges på dit barns hud, og det er medarbejderne bag Grim Tout meget opmærksomme på. Deres produkter er nemlig CE – certificeret og fri for parabener, så dit barn kan have det sjovt samtidig med at mindske risikoen for allergi. 

I deres produktkartotek findes blandt andet ansigtsmaling, farvestifter, skabeloner og et sæt med specielle effekter, så du blandt andet kan lave sår, ar og vorter. De anbefaler, at du bruger en uparfumeret dagcreme under Grim Tout ansigtsmalingen, og at ansigtsmalingen vaskes af efter et par timer. Ansigtsmalingen kan nemt vaskes af dit barns ansigt med lunt vand og sæbe, det gælder også, hvis det skulle komme på dit barns tøj. 


Grim Tout ansigtsmaling til enhver begivenhed  

Ansigtsmaling er altid et festligt indslag, og det er uanset, om det er i forbindelse med fastelavn, halloween, børnefødselsdag, teater eller til sjov i hverdagen. Det er kun fantasien, som sætter grænser for hvilke ansigtsdekorationer, du kan kreere med ansigtsmaling fra Grim Tout. Vi kommer her med nogle forslag til, hvilke motiver du kan dekorere dit barns ansigt med: Spiderman, sommerfugl, tiger, prinsesse, sørøver, kat, spøgelse osv. der findes et utal af ideer. Hvis du stadigvæk ikke har fundet det helt rigtige motiv, så kan du blandt Grim Touts produkter sammen med ansigtsmalingen finde skabeloner og guides. Hvis du mangler udklædning til dit barn, så har vi et stort udvalg her hos Pixizoo. Det kan være, at du er heldig, at finde et kostume som passer til det udvalgte motiv. 

 

Kreativ leg hos Pixizoo 

Hos Pixizoo finder vi den kreative leg meget vigtig for dit barns udvikling. Den kreative leg udfordrer sanser, finmotorik og styrker koncentrationsevnen, hvilket kommer dit barn til gode ved f.eks. skolestart eller i forbindelse med andre sammenhænge, hvor fordybelse er essentielt. 

Hvis du står, og mangler en gaveide, så kan du helt sikkert finde den her på siden. Kreativ leg er for både drenge og piger, og du kan finde produkter, som er aldersvarende til netop dit barn, eller til et barn du kender. Det kan f.eks. være perler, magisk sand, modellervoks, tryllesæt eller ansigtsmaling fra Grim Tout. Der er en stor underholdningsværdi i ovennævnte produkter, og det er noget, som du og dit barn kan være sammen om. 

Altid lave priser og god service

Vidste du, at vi har 365 dages returret på alle varer? Hvis din vare er ubrugt, i original emballage og varen stadigvæk findes i vores sortiment, så opfylder du kravene for, at benytte dig af vores 365 dages returret. Vi bestræber os både på at være konkurrencedygtige på prisen, og på den service, som vi tilbyder vores kunder.