Crazy Days - Vanvittige priser

GRO

GRO

Her på siden finder du vores udvalg fra mærket Gro. Tøjet har et flot og moderne design i lækre materialer, som dit barn helt sikkert vil elske at have på. Deres designs er nemme at koordinere med hinanden, så du nemt kan skabe flotte outfits til dit barn. Du finder både babytøj og børnetøj her på siden. Rigtig god fornøjelse! 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Historien bag Gro 

Anette Nordrup så en tegning af en tændstikmand, som hendes mand havde lavet som 4-årig, som hun blev inspireret af – og det blev starten til den virksomhed som vi i dag kender som Gro. Navnet Gro kommer af, at tøjet er specielt lavet til børn, som skal vokse hver dag. Ideen med brandet var at udvikle tøj til både drenge og piger i alderen 0-10 år. Dermed får man her et brand der er designet med specifik tanke og udgangspunk i barnet selv, og hvad de har lyst til at gå i.  

 

Virksomheden har skabt et mærke, som på kort tid har opnået international status. 

 

Tøj til forskellige lejligheder 

Gro har massevis af forskelligt tøj. Dermed finder du nemt tøj til enhver lejlighed. Uanset hvilket tøj du vælger fra Gro, er det komfortabelt for dit barn at have på, samtidig med designet er moderne og stilfuldt.

Materialerne er glat økologisk bomuld, fint vævet snor og kashmir. Derfor kan man roligt sige, at det er kvalitetsprodukter i gode og lækre materialer, som føles rart for dit barn at have på. Så uanset om du leder efter tøj til fødselsdag, fest eller noget dagligdagstøj til dit barn, så er Gro en sikker vinder. 

 

 

Udvalget her på siden

Her hos Pixizoo er vi vilde med Gro, og derfor har vi også et lækkert udvalg af deres tøj. Her på siden finder du kjoler, trøjer, bukser, bodyer og en masse andet. Dermed har vi et stort udvalg af forskellige ting, så du kan finde lige præcis det du leder efter. 

 

Gro tager som regel udgangspunkt i tidens trends, og særligt har de en kærlighed for geometriske mønstre. Deres farver er super flotte, og er altid nemme at kombinere på kryds og tværs. Derfor er det nemt for dig at skabe forskellige looks og outfits med forskellige kombinationer af deres tøj. På den måde kan man roligt købe forskellige ting fra mærket, og kombinere dem på forskellige måder som man lyster. 

 

 

Køb Gro hos Pixizoo 

Vi er ret vilde med de flotte mønstre og farver som Gro-tøjet har, og hvis du også er det, så tøv endelig ikke med at købe det hos Pixizoo. Vi har hurtig levering, så dit barn hurtigt kan få sit flotte nye tøj på. 

 

Hvis du gerne vil have inspiration til mad, tips og tricks eller søger råd til noget, så foreslår vi, at du tager et kig på vores online Magasin, hvor vi har samlet en masse artikler til forældre. 

 

Vi vil super gerne give dig en god oplevelse, hver gang du handler hos os, så derfor har vi samlet et kompetent og dygtigt team til at sidde i vores kundeservice, hvor de sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål både på telefon og mail.