Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Størrelse
 1. 92 (1)
 2. 122 (1)
Farve
 1. RødRød (1)
Køn
 1. Unisex (1)
 2. Pige (1)
Pris
 1. kr240
  kr350
Materiale
 1. Bomuld (1)
 2. Økologisk Bomuld (1)

Gymnastiktøj til børn

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Gymnastiktøj til børn 

Ligesom børn holder af at klæde sig ud, synes de, det er fantastisk at få lov til at tage gymnastiktøjet på. Gymnastiktøj til børn hører med til aktiviteten, og det er vigtigt at finde gymnastiktøj, som er behageligt, og som dit barn kan bevæge sig i.

Børn er vilde med at være aktive. Det er fedt at få lov til at bruge sin krop, at hoppe, tumle, danse, spille bold og så er det selvfølgelig relevant at se sej ud samtidig.

Vi har et bredt udvalg af gymnastiktøj til børn - alt lige fra træningssæt til t-shirts og gymnastikdragter. Du finder produkter fra blandt andet Hummel og ZigZag. Vi har gymnastiktøj, som kan bruges til dans, fodbold, håndbold og gymnastik, og der er uden tvivl også noget, som passer til jeres behov.

 

Gymnastiktøj er en vigtig del af forberedelsen til en aktivitet, især for børn som enten har større søskenden, eller som har stiftet bekendtskab med enten gymnastik eller fodbold andre steder - for eksempel i fjernsynet. Børnene forbinder herved noget særligt tøj med aktiviteten, hvorfor det kan være altafgørende for dem at have en fodboldtrøje på til fodbold og en gymnastikdragt med skørt på til dans. 

 

Gymnastiktøj med plads til bevægelse

Hos Pixizoo har vi mange forskellige muligheder, hvis du skal finde gymnastiktøj til dit barn. Der er noget for både drenge og piger. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og komfort, så du er sikret, at dit barn kan bevæge sig frit i behageligt tøj, der passer til aktiviteten. Vi tilbyder blandt andet:

 

 

Gymnastik, fodbold, håndbold og dans

Der er efterhånden mange forskellige fritidstilbud til børn. Heldigvis kan gymnastiktøjet bruges til det hele, så der er ingen grund til at fortvivle, hvis dit barn shopper rundt mellem aktiviteterne. Det eneste, du skal overvejer, er, hvorvidt påklædningen er det rigtige til aktiviteten. 

Skal dit barn løbe rundt med pulsen oppe i længere tid, så vælg gymnastiktøj som er lavet af noget andet end bomuld, da dit barn ellers let kan blive kold og fugtig af sved. Du kan for eksempel gå efter materiale som polyester, der i stedet transporterer sveden væk fra kroppen.

Det er også værd at huske en ekstra trøje til de kolde måneder eller måske et par leggings eller tights under gymnastikdragten.

 

Mangler du også et par kondisko til dit barns gymnastiktøj. Du finder vores udvalg her.

 

Gymnastiktøj til idrætstimen

Hvis dit barn er nået til skolealderen, skal I snart til at pakke en taske med idrætstøj. Det kan være svært at finde ud af, hvad der skal med i idrætstasken. Vi kommer her med et bud på en tjekliste til idrætstimen:

 - Shorts eller tights

- T-shirt evt. en top til nedenunder gerne svedtransporterende

Kondisko til indendørs brug

- Rene strømper og underbukser

- Håndklæde

- Eventuelt hårbørste og sæbe

 

I de kolde måneder kan det være en fordel at tilføje en langærmet trøje alt efter aktiviteten.

 

Mangler du en taske til dit barns idrætstøj? Vi har flere tasker, som kan bruges til idrætstøjet. Du kan gå på opdagelse i vores mange tasker og skoletasker.

 

De gode vaner 

Hos Pixizoo vil vi gerne hjælpe dig med at skabe nogle gode rammer omkring dit barns bevægelse. Vi har gymnastiktøj til børn, som kan tilpasses den enkelte aktivitet og ikke begrænser dit barns bevægelsesfrihed. Vi vil gerne hjælpe dig med at give dit barn nogle gode vaner i forhold til bevægelse - hvad enten dit barn er til gymnastik, fodbold, håndbold, dans eller noget helt andet. Vi har tøj, som passer til alle.

 

Kontakt os endelig

Vi vil så gerne hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter eller til din ordre. Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 88 74 15, eller du kan sende os en e-mail til [email protected], så vender vi tilbage.

 

365 dages retur og fri fragt hos Pixizoo

Pixizoo tilbyder 365 dages retur, så du skal ikke være betænkelig med at bestille fra vores webshop. Vi ved, at returpakker hurtigt kan blive glemt i hverdagen hos en travl børnefamilie, og derfor vil vi gerne hjælpe dig ved at have en lang returperiode.

 

Vidste du, at du kan få fri fragt på din ordre som medlem af vores eksklusive kundeklub? I vores kundeklub, Pixizoo Plus, forkæler vi vores medlemmer. Vi har heldigvis plads til flere medlemmer - og vi har selvfølgelig også en plads til dig.

Som Pixizoo Plus medlem får du en række praktiske fordele og skønne tilbud. Du får for eksempel fri fragt til pakkeshop. Du optjener også din egen bonus. Vi giver dig nemlig 5% bonus på det, du betaler i kurven. Medlemmer af Pixizoo Plus har adgang til særlige rabatkoder til kategorier, brands og lignende, som skifter hver 14.dag. Du kan læse mere om kundeklubben, Pixizoo Plus, her.