Se Pixizoo Plus tilbud

Hape

Hape

Hape blev grundlagt i Tyskland i 1986, og er i dag en af verdens største producenter indenfor bæredygtigt legetøj. Legetøjet har et kreativt design, og er miljøvenligt, samt produkterne overholder de internationale standarder for sikkerhed og kvalitet. Hape er især kendt for deres legekøkken, men virksomheden har også et utal af mange andre produkter, bl.a. dukkehuse, gåvogne, legemad, trækdyr, dukker, musikinstrumenter og meget meget mere.  

Side:
  1. Side 1 af 3

Bæredygtigt og miljøvenligt legetøj fra Tyske Hape

Hape er en af verdens største producenter af bæredygtigt legetøj, og deres legetøj er både miljøvenligt og har et kreativt design. Alle Hape produkter opfylder de internationale standarder for kvalitet og sikkerhed, så du kan roligt lade dine børn lege med dette kvalitetslegetøj. Legetøjet fra Hape er skabt for at inspirere leg, læring og udforskning af den verden vi og vores børn lever i.

På Pixizoo har vi et godt og bredt udvalg af det lækre legetøj fra Hape, og meget af det er tilmed på tilbud. Så ved at købe Hape legetøj på Pixizoo får du ikke blot kvalitetslegetøj, du får det også til markedets bedste priser. Blandt vores udvalg har vi blandt andet det populære legetøjs køkken, som alle børn er glade for at have i deres samling over legetøj. Der er også mulighed for at købe et hape dukkehus eller en gåvogn der er med til at hjælpe barnets udvikling på vej. Alle produkter er meget realistiske og super brugervenlige til børnene, som virkelig kan blive inspireret til god leg med dette legetøj.

Vi har et stort udvalg af legemad fra Hape

Find et autentisk stykke legemad lige her, det er i meget høj kvalitet, og har mange timers underholdning i sig. En gennemtestet metode for at øge dit barns interesse for madlavning, er at efterligne dine egne aktiviteter i køkkene. Med vores udvalg af legemad er der rig mulighed for at genskabe situationer fra køkkenet.

 

 

  

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×