Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Hasbro Gaming

Hasbro Gaming er med til at gøre hverdagen sjovere. Du kender sikkert mange af spillene bag dette brand, for de spilles af rigtig mange børn og familier rundt omkring over hele verden. Der er de klassiske brætspil som Monopoly og Cluedo og også et fedt udvalg af aktive spil, hvor Twister altid er en sikker vinder hos både små og store og har været det i mange år efterhånden.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Spil for børn og hele familien

Hasbro Gaming har siden 1923 været garant for underholdning til familier i hele verden. Det er fantastisk, som de har overhånd på spilmarkedet, og vi er rigtig glade for og stolte over at kunne tilbyde en fed række af deres spil i vores sortiment her på siden.

Deres populære brætspil samler store som små, familier og venner med spænding og kreativitet til at spice hverdagen op. Spiltid er kvalitetstid.

Med et brætspil fra Hasbro Gaming er der altid en god undskyldning for en spilaften med familien. Det kan være en helt almindelig stille hverdagsaften i stuen, som underholdningen til børnefødselsdagen eller i sommerhuset, når der skal hygges igennem i ferien. Der findes mange timers leg i Hasbro Gaming spillene. God fornøjelse!

Træk stikket ud med Hasbro Gaming

Alle får brug for at koble af fra hverdagens stress og jag til tider. I den forbindelse er spillet helt genialt. Hasbro Gaming skaber brætspil med ønsket om familiehygge og nærvær som højeste prioritet, i en verden, hvor det ellers ofte er digitaliseringen, der styrer agendaen. Det er vi vilde med! Er I en spilleglad familie, så har I sikkert også stor kærlighed til Hasbro Gaming.

Noget af det mest vindunderlige ved et brætspil som disse fra Hasbro Gaming er, at det kan samle og underholde mennesker på tværs af alder, geografi og kultur. Nok blandt andet derfor bliver det ved med at være så populært, som det gør. Det er desuden videnskabeligt bevist, at brætspil har en gavnlig effekt for børns indlæring - menneskers i det hele taget – med den perfekte kombination af uformel læring, social værdi og god underholdningsværdi.

Er du på udkig efter andre gode former for underholdning og leg? Dyk ned i vores store udvalg under Legetid og få din næste gode ide til familiehyggen.

Udfordr vennerne i et nyt spil eller en gammel kending

Er I klar på en tur rundt igennem byen i et race om at opnå den største formue i penge og virksomheder, som du kender? Så skal I prøve det klassiske spil Monopoly Junior!

Er I mere til skøre spil, der ikke kan få dig til at stoppe med at grine, og hvor børn får rig mulighed for at banke de voksne? Tag udfordringen op i Speak Out Børn mod Voksne i en dyst om at gætte utydelig tale – og se virkelig sjove ud imens!

Begge spil er populære valg fra Hasbro Gaming.

Der sker hele tiden stor udvikling i spilverden. De elektroniske spil vil konkurrere, men brætspillet nægter at dø. Tværtimod lever det stadig i bedste velgående efter næsten 10.000 år!

Hasbro har dedikeret sig til at skabe verdens bedste spiloplevelser. De er nogle af dem, der holder brætspilsgenren populær ved at skabe unikke sociale oplevelser, der lukker støj ude og opfylder vores allesammens behov for at udfordre og udfordres på nye og kreative måder.

Find din Hasbro Gaming favorit hos Pixizoo

Som du helt sikkert vil opleve her på siden, tilbyder as broHas

Hasbro Gaming et bredt udvalg af spil, der alle på hver deres måde kan underholde store og små i timevis. Hvad mangler I at prøve i jeres familie?

Når du har fundet favoritspillet ovenfor, så husk endelig, at Pixizoo prismatcher med identiske varer i andre danske butikker. Finder du den samme vare et andet sted til en billigere pris, så send os en anmodning på prismatchet, så tjekker vi op og justerer. Det gælder både online og i vores fysiske forretning i Tilst.