Crazy Days - Vanvittige priser

Hatchimals

De unikke æg garanterer flere timers underholdning til dit barn. Hatchimals er små æg, der indeholder forskellige dyr, som dit barn er med til at hjælpe til verden. Æggene findes i mange forskellige temaer og dyrarter, som alle er afspejlet i æggenes forskellige farver og overflader. Så kom i gang med samlingen, og se hvilket dyr I får! Hvert æg er en overraskelse!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hatchimals – Æggene der tog verden med storm

Hatchimals kom på markedet i Oktober 2016, og har siden hen taget verden med storm. Æggene anbefales til børn over 5 år, men bringer stor glæder selv hos ældre børn, både drenge og piger. De små æg, der udklækkes, indeholder forskellige dyr, der passer ind i forskellige temaer som for eksempel: River, Ocean og Jungle. Nogle æg kommer også i Limited Editions – så der er virkelig noget at samle på! Gør jagten til en leg, og find alle de seje, flotte og specielle dyr, der gemmer sig i æggene. Hatchimals æggene kan også være med til, at give børn en følelse af ansvar, og at man også kan udrette store ting, selvom man er lille. 

 

Hvis det lyder kompliceret med legetøj, der kan udklækkes kan I tage det helt roligt, da der altid følger instrukser med Hatchimals, så I kan udklække jeres æg korrekt. 

 

Hatcimals lærer dit barn omsorg og tålmodighed 

Med et Hatchimal æg som legetøj lærer dit barn omsorg , ansvar og tilblivelsen af liv. De får større tålmodighed, og finder glæden ved at tage sig af et andet væsen. For at udklække æggene skal de holdes varme, og så det lille hjerte på forsiden skifter farve, så ved I at ægget er klar til at udklækkes. Med æggene ved man aldrig hvad man får. Dette er med til at skabe spænding og nysgerrighed. Præcis ligesom når man venter en lille ny. Hatchimal skaber lyst til at lege, og de styrker dit barns fantasi igennem et rollespil, der forbereder dem til den store verden. 

 

Hos Pixizoo sælger vi et bredt udvalg af Hatchimals colleggtibles, hvor man får flere små figurer i en pakke. Dette giver dit barn endeløs leg med de forskellige dyr, og deres ankomst til verden. 

 

En helt ny verden

Mangler jeres Hatchimals samling et sted at bo? Så er det også muligt at tilkøbe forskellige huse og bygninger, som for eksempel Glitter Salonen, hvor de små figurer kan blive vasket og ordnet. 

 

Til jul er det uligt at købe en Hatchimals julekalender, hvor der hver dag er nye figurer eller dele til at opbygge et smukt vinterlandskab, hvor de små figurer kan bo og lege. Jeres børn kan derfor udforme en helt ny verden og få timevis af skærmfri sjov. 

 

Hos Pixizoo finder du den perfekte gave

Står du og mangler den perfekte gave til en 5 års fødselsdag? Eller skal ungerne forkæles lidt ? Så går I aldrig galt i byen med en sæt fra Hatchimals. Vi har både æggene, husene, kalenderne og nogle af helt særlige sæt med masser af sjov og tilbehør. Mangler I andet har vi et kæmpe udvalg af legetøj på Pixizoo.dk. Herkan I finde noget for en hver smag.