Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Alder
 1. 1 år+ (1)
 2. 4 år+ (2)
Justérbart styr
 1. Nej (2)
 2. Ja (7)
Med sele
 1. Nej (1)
 2. Ja (8)
Antal børn
 1. 2 Børn (4)
 2. 1 Barn (5)
Pris
 1. kr290
  kr3360

Hauck

Hauck har i en lang årrække designet, produceret og udviklet lækre produkter, der kan gøre den ellers travle hverdag nemmere og ikke mindst sikre for dig og din familie. De producerer forskellige produkter såsom autostole og klapvogne. Se vores udvalg af de fine Hauck produkter her på siden, og find det produkt, der vil passe til jeres familie

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hvem er Hauck? 

Hauck er en stor familievirksomhed, som i over 90 år har udviklet og produceret lækre produkter til børn og deres forældre. Virksomheden er tilbage fra 1923 og har igennem flere generationer vokset sig endnu større og bedre. 


Det er vigtigt for Hauck at lave gode produkter af høj kvalitet for både barn og forældre. For Hauck er sikkerhed og god trivsel det vigtigste, og de bestræber sig på at udvikle produkter, der er bedst mulige for dit barn. 

 

 

Sikkerhed og komfort 

Kun det bedste er godt nok for de små. Det er også Haucks måde at tænke på. De vil sikre sig, at barnet har den bedst mulige sikkerhed og den bedst mulige komfort. 
Alle produkterne bliver testet, og de skal alle godkendes af internationale sikkerhedsstandarder. På den måde at du trygt benytte Hauks produkter uden at bekymre dig om sikkerheden. 

De gode produkter er også designet til at skabe en god komfort for dit barn. Klapvognene har gode seler, der kan justeres, så de kan tilpasses dit barn i takt med at det vokser. Dit barn vil derfor kunne have glæde af klapvognen i flere år. 
Det er også muligt at installere autostolene, så de passer til dit barns højde, så de sidder godt og sikkert. 

 

En praktisk løsning 

Hauck fokuserer på at skabe praktiske løsninger for dig og din familie. Derfor har de blandt andet lavet klapvogne, som er nemme og praktiske at komme rundt med sammen med dit barnDet gør det også nemt at gå tur nede i byen, ude i naturen, eller hvad I har lyst til. 
Derudover er klapvognene nemme at klappe samme med én hånd. Du kan derfor nemt tage klapvognen med på tur.  

 

Hauck har også udviklet en alt-i-en vogn, som er perfekt dig, der ønsker mobilitet og fleksibilitet. Denne vogn har både en autostol, klapvogn og en lift, som kan bruges til, når barnet er helt lille. Her har du forskellige muligheder for at have dit barn med dig nemt og bekvemt.

 

Se vores udvalg af Hauck

Du kan se vores udvalg af de forskellige Hauck produkter her på vores hjemmeside og finde den, der passer til jeres behov. Du kan også se vores udvalg af andre klapvogneog se de forskellige autostole, som også kan være en mulighed for din familie. 

Ønsker du at se varen eller prøvekøre den, inden du køber den, kan du besøge vores Pixizoo-butik i Tilst. Her har vores personale mulighed for at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Du kan også ringe til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål. Husk også på, at vi har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter.