Spar op til 50% på Philips Avent | Se her

 

Heybasic er til dig, som ønsker simple basisprodukter til en meget fair pris. Produkterne fra Heybasic er nøje udvalgte, og produceret med omtanke for kundens behov. Netop derfor er funktionaliteten i top. Heybasic forhandler basisprodukter til basispriser i et simpelt design. Her på siden finder du blandt andet rygsække, legegulv, puslepudeholder mm., og du vil helt sikkert kunne finde nogle basisprodukter til dig og dit barn. 


Hvem er Heybasic?
Heybasic er et dansk brand, som er kendt for sine basisprodukter. Det behøver ikke koste en formue at købe det nødvendige udstyr til dit barn. Karakteristisk for Heybasics produkter er, at de forhandles til en god og fair pris, uden at gå på kompromis funktionaliteten. Produkterne fra Heybasic er inspireret af et simpelt og enkelt design, som passer ind i ethvert hjem og børneværelse. Her på siden finder du blandt andet det populære og klassiske skum legegulv, som er produceret i nogle skønne grå nuancer. Har du set vores puslepudeholder i plexiglas? Hvis ikke, så finder du den her. Puslepudeholderen påmonteres med skruer, og det giver dig derfor flere muligheder. Den kan både bruges på en helt almindelig kommode, eller på et puslebord, så puslepuden ikke skrider.

Basisprodukter til basispriser
Her har du basisprodukter samlet det samme sted. Produkterne er simple, og derfor passer de ind i en enhver indretning og ethvert hjem. Produkterne er i neutrale farver, som ikke skiller sig for meget ud, men stadigvæk sætter et personligt præg på dit hjem. Her på siden finder du med garanti de ting, som dig og dit barn har brug for. Hvis vi skal fremhæve et produkt, som vores brugere er vilde med, så er det pusletasken fra Heybasic. Udover at det er en pusletaske, så kan den også bruges som weekendtaske. Den har en god ruminddeling, og er praktisk med de udvendige rum, så du hurtigt kan få fat i en sut eller rangle. Derudover er den i et simpelt og pænt design, som både kan bruges til en dreng og en pige. Du finder pusletasken her.


Bliv klar til institutionsstart med Heybasic
Du kan nu gøre dit barn helt klar til dagpleje, vuggestue eller børnehave med en rygsæk fra Heybasic. Vi forhandler to forskellige rygsække med henholdsvis lynlås og magnetlukning, hvilket betyder, at rygsækken er nem at åbne og lukke for dit barn. Det er praktisk, at barnet selv kan tilgå rygsækken uden at skulle have hjælp fra en voksen. Heybasic rygsækkene er perfekte til udflugter, hvor barnet kan have de mest nødvendige ting med. De er produceret med omtanke på funktionalitet, komfort og kvalitet. Rygsækkens skulderstropper er nemlig brede, og de kan justeres i takt med, at barnet vokser. De findes i farverne sort, blå og lyserød.

Få et godt og personligt tilbud hos Pixizoo
Hos Pixizoo er du altid velkommen til få et uforpligtende tilbud. Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores tilbudsformular, som du finder her. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Udover at du kan få et rigtig godt tilbud, så har vi også prismatch. Det betyder, at hvis du finder en identisk vare, som er billigere på en anden dansk hjemmeside eller i en fysisk butik, så matcher vi prisen. Hvis du har spørgsmål til Heybasic eller vores andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 88 88 74 15 eller mail [email protected]

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×