☀ Shop sommerudsalg her ☀ 

Heybasic 3D lux air 30x75 cm. + stræklagen

Specialpris 478 kr

Vejl. pris: 648 kr

Specialpris 478 kr

Vejl. pris: 648 kr

Medlemskab koster 39,- i måneden

Du kan opsige når som helst til udgangen af medlemsperioden
Du kan altid fravælge medlemskab igen ved checkout.
Ved tilmelding acceptere du samtidig vores betingelser.

Produktbeskrivelse
 • Lækker madras og stræklagen til lift
 • Madras tykkelse: 5 cm. 
 • Giver god ergonomisk støtte
 • Vaskbart betræk ved 60°
 • Stræklagen i hvid
 • Stræklagenet er 100% åndbart, og sikrer madressens åndbarhed
 • Stræklagnet er allergivenlig, og fri for støvmider
 • Begge er OEKO-TEX®  STANDARD 100 certificeret 

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

3D lux air madras til lift fra Heybasic 

Vi ved alle, hvor vigtig en god nats søvn kan være. Udover at søvn er godt for dit barns immunforsvar, helbred og hjælper dit barn med at vokse, så tilbringes mange af døgnets timer i drømmeland - så hvorfor ikke skabe de bedste rammer for dit barn søvn? 

Denne Heybasic madras er af enorm høj kvalitet og allergivenlig. 3D lux air madrasserne er fremstillet i elastisk og miljøvenligt koldskum, med en høj bæreevne. Alt dette sørger for den fornødne støtte og komfort til dit barn, så der er optimale forhold for en god nats søvn. Madrassen er OEKO-TEX®  STANDARD 100 certificeret.

Madrassens ventilerende 3D struktur sikrer, at væske løber igennem, hvis dit barn for eksempel kommer til at tisse igennem. Væsken bliver opsuget af det fugtabsorberende mellemlag, og dit barns kontaktflade forbliver på den måde tør. Skulle uheldet være ude, er madrassens betræk til at tage af, og er vaskbart ved 60°. 

Madrassen måler 30x75 cm., hvilket gør den velegnet til en lift. Vi anbefaler, at du tilkøber et Heybasic stræklagen til for at sikre fuld åndbarhed.

Madrasserne fra Heybasic er prisstærke, dog uden at gå ned på hverken kvalitet eller funktion. Med en Heybasic madras giver du dit barn de bedste forudsætninger for en behagelig søvn. Samtidigt med at du får ro over at vide, at dit barn ligger helt trygt.

3D air lux stræklagen til lift fra Heybasic 

Et stræklagen fra Heybasic er 100% åndbart, og sidder godt og sikkert på madrassen. Dette stræklagen måler 30x75 cm., og er derfor velegnet til lift. 

Lagnet sikrer den fulde effekt af madrassens åndbarhed, så dit barn har fri luft, hvis næse og mund vender ned mod madrassen. Lagnets materiale er super blødt, som gør det rart og dejligt at sove på. Det er naturligvis allergivenlig, så støvmidler kan ikke leve i produktet. Lagnet er OEKO-TEX®  STANDARD 100 certificeret.

Lagnet kan vaskes ved 60 grader. 

Specifikationer
 • Varenummer: 5705548042967+3056
 • Mærke: HEYBASIC
 • Mål: 30 x 75 cm
Bedømmelser
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Andre har også købt