Spar op til 50% på Philips Avent | Se her

-36%

Heybasic 3D lux air 60x120 cm. + stræklagen

Specialpris 1.102 kr

Pris: 1.738 kr

Spar 636 kr

Produktbeskrivelse
  • Lækker madras og stræklagen til tremmeseng
  • Vaskbart betræk ved 60°
  • Madras tykkelse 11,5 cm. 
  • Stræklagnet er 100% åndbart, og sikrer madressens åndbarhed
  • Stræklagnet er allergivenlig, og fri for støvmider

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

3D lux air madras fra Heybasic 

Vi ved alle, hvor vigtig en god nats søvn kan være. Udover at søvn er godt for dit barns immunforsvar, helbred og hjælper dit barn med at vokse, så tilbringes mange af døgnets timer i drømmeland - så hvorfor ikke skabe de bedste rammer for dit barn søvn? 

Denne Heybasic madras er af enorm høj kvalitet og allergivenlig. 3D lux air madrasserne er fremstillet i elastisk og miljøvenligt koldskum, med en høj bæreevne. Alt dette sørger for den fornødne støtte og komfort til dit barn, så der er optimale forhold for en god nats søvn. 

Madrassens ventilerende 3D struktur sikrer, at selv hvis dit barn vender hovedet mod madrassen, kan dit barn stadig trække vejret uden problemer. 3D strukturen sikrer ligeledes, at væske løber igennem, hvis dit barn for eksempel kommer til at tisse i sengen i løbet af natten. Væsken bliver opsuget af det fugtabsorberende mellemlag, og dit barns kontaktflade forbliver på den måde tør. Skulle uheldet være ude, er madrassens betræk til at tage af, og er vaskbart ved 60°. 

Madrassen måler 60x120 cm., hvilket gør den velegnet til en tremmeseng. Vi anbefaler, at du tilkøber et Heybasic stræklagen til for at sikre fuld åndbarhed.

Madrasserne fra Heybasic er prisstærke, dog uden at gå ned på hverken kvalitet eller funktion. Med en Heybasic madras giver du dit barn de bedste forudsætninger for en behagelig søvn. Samtidigt med at du får ro over at vide, at dit barn ligger helt trygt. 

3D lux air stræklagen fra Heybasic

Et stræklagen fra Heybasic er 100% åndbart og sidder godt og sikkert på madrassen.

Lagenet sikrer den fulde effekt af madrassens åndbarhed, så dit barn har fri luft, hvis næse og mund vender ned mod madrassen. Lagenets materiale er super blødt, som gør det rart og dejligt at sove på. Det er naturligvis allergivenlig, så støvmidler kan ikke leve i produktet.

Lagenet kan vaskes ved 60 grader. 

Specifikationer
  • Varenummer: 5705548042998+3087
  • Mærke: HEYBASIC
  • Mål: 60 x 120 cm
Bedømmelser
Nanna 14-12-2019
Fin madras
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×