-38%

Heybasic 3D lux air madras til barnevogn 36x96 cm

Specialpris 399 kr

Pris: 649 kr

Spar 250 kr

Specialpris 399 kr

Pris: 649 kr

Spar 250 kr

Spar ekstra, køb som sæt

Heybasic 3D lux air 36x96 cm + stræklagen
Spar 326 kr Kun 482 kr
Produktbeskrivelse
 • Madras til barnevogn
 • Madras tykkelse: 5 cm. 
 • Polyesterbetræk, der er vaskbart ved 60°
 • Giver god ergonomisk støtte
 • 3D net med lufthuller - sikrer fuld åndbarhed
 • 100% åndbar betræk - undgår overophedning
 • 100% vådsikret - absorberer væske
 • Allergivenlig og hygiejnisk - fri for støvmider
 • 5 års formlægningsgaranti

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

3D lux air madras til barnevogn fra Heybasic 

Vi ved alle, hvor vigtig en god nats søvn kan være. Udover at søvn er godt for dit barns immunforsvar, helbred og hjælper dit barn med at vokse, så tilbringes mange af døgnets timer i drømmeland - så hvorfor ikke skabe de bedste rammer for dit barn søvn? 

Denne Heybasic madras er af enorm høj kvalitet og allergivenlig. 3D lux air madrasserne er fremstillet i elastisk og miljøvenligt koldskum, med en høj bæreevne. Alt dette sørger for den fornødne støtte og komfort til dit barn, så der er optimale forhold for en god nats søvn. 

Madrassens ventilerende 3D struktur sikrer, at selv hvis dit barn vender hovedet mod madrassen, kan dit barn stadig trække vejret uden problemer. 3D strukturen sikrer ligeledes, at væske løber igennem, hvis dit barn for eksempel kommer til at tisse i sengen i løbet af natten. Væsken bliver opsuget af det fugtabsorberende mellemlag, og dit barns kontaktflade forbliver på den måde tør. Skulle uheldet være ude, er madrassens polyesterbetræk til at tage af, og er vaskbart ved 60°. 

Madrassen måler 36x96 cm., hvilket gør den velegnet til en barnevogn. Vi anbefaler, at du tilkøber et Heybasic stræklagen til for at sikre fuld åndbarhed.

Madrasserne fra Heybasic er prisstærke, dog uden at gå ned på hverken kvalitet eller funktion. Med en Heybasic madras giver du dit barn de bedste forudsætninger for en behagelig søvn. Samtidigt med at du får ro over at vide, at dit barn ligger helt trygt.

Specifikationer
 • Varenummer: 5705548042974
 • Mærke: HEYBASIC
Bedømmelser
Isabella 07-10-2019
Rigtig lækker madras med gode detaljer. Vi har skrottet en simpel skum madras til fordel for denne, som er markant bedre for vores søn at ligge på.
Vis mere
Sofie 27-08-2019
Rigtig god madras til barnevogn. Netstrukturen sikrer at min søn ikke har det for varmt og den virkelig generel bare lækker og tyk. Modsat mange andre vi har set, som har været tynde og bare lavet af skum
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×