Babyboom! Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Shop her >

Heybasic 3D lux air madras til Tremmeseng 60x120cm

Rabatkode 5% ekstra! Tilføjes automatisk i kurven

FRI FRAGT

Specialpris 999 kr

Vejl. pris: 1.499 kr

Specialpris 999 kr

Vejl. pris: 1.499 kr

❤Spar 10% ekstra! Rabat gives i kurv

OBS: Er du ikke medlem, bliver du det automatisk ved at sætte flueben her.
Du kan altid fravælge medlemskab igen ved checkout

Spar ekstra, køb som sæt

Heybasic 3D lux air 60x120 cm. + stræklagen
Spar 610 kr Kun 1.128 kr
Produktbeskrivelse
 • Madras til tremmeseng
 • Polyesterbetræk, der er vaskbart ved 60°
 • Madras tykkelse: 11,5 cm. 
 • Giver god ergonomisk støtte
 • 3D net med lufthuller - sikrer fuld åndbarhed
 • 100% åndbar betræk 
 • 100% vådsikret - absorberer væske
 • Allergivenlig og hygiejnisk - fri for støvmider
 • OEKO-TEX®  STANDARD 100
 • 5 års formlægningsgaranti

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

3D lux air madras fra Heybasic 

Vi ved alle, hvor vigtig en god nats søvn kan være. Udover at søvn er godt for dit barns immunforsvar, helbred og hjælper dit barn med at vokse, så tilbringes mange af døgnets timer i drømmeland - så hvorfor ikke skabe de bedste rammer for dit barn søvn? 

Denne Heybasic madras er af enorm høj kvalitet og allergivenlig. 3D lux air madrasserne er fremstillet i elastisk og miljøvenligt koldskum, med en høj bæreevne. Alt dette sørger for den fornødne støtte og komfort til dit barn, så der er optimale forhold for en god nats søvn. 

Madrassens ventilerende 3D struktur sikrer, at væske løber igennem, hvis dit barn for eksempel kommer til at tisse i sengen i løbet af natten. Væsken bliver opsuget af det fugtabsorberende mellemlag, og dit barns kontaktflade forbliver på den måde tør. Skulle uheldet være ude, er madrassens polyesterbetræk til at tage af, og er vaskbart ved 60°. 

Madrassen måler 60x120 cm., hvilket gør den velegnet til en tremmeseng. Vi anbefaler, at du tilkøber et Heybasic stræklagen til for at sikre fuld åndbarhed. Madrassen er OEKO-TEX®  STANDARD 100 certificeret.

Madrasserne fra Heybasic er prisstærke, dog uden at gå ned på hverken kvalitet eller funktion. Med en Heybasic madras giver du dit barn de bedste forudsætninger for en behagelig søvn. Samtidigt med at du får ro over at vide, at dit barn ligger helt trygt.

Specifikationer
 • Varenummer: 5705548042998
 • Mærke: HEYBASIC
 • Mål: 60x120 cm
Bedømmelser
Josefine 28-10-2019
Super luksus madras. Jeg ville have en rigtig god madras til vores søn. Det har jeg virkelig også her. Den er virkelig lækker og i top kvalitet. Stor anbefaling herfra.
Vis mere
Frederik 07-10-2019
Vi er super glade for madrassen her. Jeg synes det var mange penge at bruge på en madras, men den er altså virkelig god og alle pengene værd.
Vis mere
Sofia 07-10-2019
Jeg købte en ny seng hos Pixizoo til vores datter. Min plan var at bruge en madras, som jeg hvade liggende. Jeg kunne dog godt se den var for ringe.
Jeg besluttede at hun selvfølgelig skulle have en rigtig god madras. Jeg fald over madrassen som så fantastisk ud i forhold til hvad jeg kunne læse. Den lever fuldt op til forventningerne og hun ligger rigtig godt og sover roligt om natten. Derudover er den altså bare god hvis der sker et lille uheld om natten.
Vis mere
Linda 27-08-2019
Jeg købte madrassen her sammen med en Done by Deer seng. Jeg er virkelig overrasket over kvaliteten. Den er super lækker og det virker som som der er en rigtig god udluftning i det mønster som er i madrassen. Den får min bedste anbefaling.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Andre har også købt