SEPTEMBER SALE! | SE TILBUD HER

Heybasic babydyne, moskus - 67x100

Udgået

Vi beklager, men produktet er desværre udgået og vi har ikke flere på lager.

Bliv eventuelt inspireret, og se alternativer længere nede på siden

Produktbeskrivelse
 • Lækker blød moskusbabydyne fra Heybasic
 • Helårsdyne fremstillet i Danmark
 • Certificeret med Øko-Tex100 og NOMITE.
 • 100% bomuldsatin med flot kantbånd i sølv
 • Mål: 67x100 cm med en vægt på 140 gram
 • Fyldt med fine bløde moskusdun med bæreevne 10
 • Vaskbar ved 60 grader
 • Anvend special dunvaskemiddel (uden enzymer)
 • Bæreevne: 10

 

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Moskusdun babydyne fra Heybasic

Der findes ikke noget mere hyggeligt end at blive svøbt i en lækker dyne. At være barn og kunne trisse ind i stuen en lørdag morgen for at se tegnefilm i sin pyjamas, og med dynen godt trukket om sig. Eller at ligge i sengen, og få puttet dynen omkring sig, som en beskyttende kappe til færden ind i søvnens verden. En dyne skaber tryghed, og hygge - og er noget, der bruges hver dag. Derfor er det vigtigt med en god dyne til din lille spilopmager, og en god dyne kan du være sikker på at få med Heybasic.

Med denne moskus babydyne fra Heybasic får du en dyne i høj kvalitet, der sørger for at dit barn hverken har det for koldt eller for varmt under sin nattesøvn. Moskus babydynen måler 67 x 100 cm, og vejer 140 gram. Den er dejlig lun, hvilket skyldes, at den er fyldt med bløde dun fra moskus anden. Moskusdun er en edderdunslignende kvalitet, som både er meget blød og samtidig holder godt på varmen. Dyner med fyld af moskusdun er populære, da man får god kvalitet for pengene. 

En dynes bæreevne er vigtig, når du skal købe en dyne. Det siger nemlig noget om, hvor godt dynen isolerer, og dermed holder på varmen. Så derfor isolerer en dyne bedre, jo højere bæreevne den har. Denne dyne har en bæreevne på 10. Moskus babydynen er en helårsdyne, hvilket vil sige, at den er god til det barn, der hverken fryser ekstremt meget eller har det for varmt om natten, i løbet af året. Med en helårsdyne behøver du således heller ikke investere i både sommer og vinterdyne.

Moskus babydynen er fremstillet i Danmark. Den er lavet i et sikkert og allergivenligt materiale. Den er lavet i 100% bomuldssatin med smukt kantbånd i sølv. Dynen er deklareret i samarbejde med Dansk Astma- og Allergiforbund. Den er certificeret med Øko-Tex100  og NOMITE, der gør den velegnet til personer med husstøvmide-allergi.

Med denne helårsdyne fra Heybasic giver du dit barn en blød, trofast sovemakker, der sikrer en tryg og behagelig rejse til drømmeland. 

Vaskeanvisning: Dynen må vaskes ved 60 grader. Anvend special dunvaskemiddel (uden enzymer). Efter vask skal dynen tørretumbles sammen med et par tennisbolde. Dynen skal tørretumbles til den er fuldstændig tør. Plej din Heybasic dyne ved at ryste og lufte den jævnligt.

Specifikationer
 • Varenummer: 5768892534465
 • Mærke: HEYBASIC

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×