KØB MERE - SPAR MERE ! | Se regler her

Køb for 500,- - spar 6% ekstra. Kode: rabat6
Køb for 1000,- - spar 8% ekstra. Kode: rabat8
Køb for 2000,- - spar 12% ekstra. Kode: rabat12

Lagerstatus
 1. På lager (2)
Pris
 1. kr419
  kr644

Hoppekids

Hoppekids er et dansk børnemøbelfirma, som har eksisteret siden 1996, der skaber møbler, der passer ind på alle børneværelser. Uanset om du ønsker seng, bord, stole, kravlegård eller noget helt andet, er sikkerheden altid i top. Deres møbler har ikke kun praktisk rolle, men også bliver en del af dit barns leg og læring, som er med til at gøre børneværelset til et trygt, sjovt og fantasifuldt sted at være. 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Hoppekids prioriterer dit barns sikkerhed 

De fleste forældre vil gerne være sikre på, at de ting, de køber til deres børn, ikke er farlige for dem at bruge. Er det også en følelse, du kan nikke genkendende til? Så er Hoppekids-børnemøbler et rigtig godt valg til dit barn. 

 

Hoppekids vægter dit barns sikkerhed højt, når de laver deres møbler. De laver nemlig møbler, der er over sikkerhedsstandarderne, samtidig med de er fri for unødvendige stoffer. Hoppekids ved, at børneværelset er en vigtig del af dit barns opvækst, og det er derfor vigtigt for dem, at dit barn får et sikkert rum, hvor fantasi, sjove lege og god nattesøvn er en naturlig del af værelset. Det er også vigtigt for Pixizoo, så derfor har vi et stort udvalg, af deres møbler.

 

Med de her møbler, hvor høj kvalitet og sikkerhed er prioriteret, kan du læne dig tilbage og bare nyde, at dit barn, leger, lærer, udforsker eller sover i trygge omgivelser. 

 

 

Produktionen er bæredygtig 

Er du på jagt efter et bæredygtigt brand? Så er Hoppekids det rigtige valg for dig, da de har hjertet med i alt, hvad de gør. 

Det kommer os alle sammen til gode, da de ønsker at passe på vores alles fremtid, og det gør de ved at have en bæredygtig produktion af deres møbler. Det kan bl.a. ses ved, at flere af deres møbler er svanemærkede. Det er med til at skåne vores miljø. 

Udover at produktionen af deres møbler er bæredygtig, så har møblerne også en høj kvalitet, som gør, at der er mange gode og sjove år i dem. Det er f.eks. muligt at ombygge eller om-dekorere møblerne, så de altid vil passe til dit barns ønsker og behov. 

Den gode kvalitet gør, at møblerne kan give dit barn en masse trygge og sjove år. Eller hvis du har flere børn, kan de skiftevis få fornøjelse af de holdbare møbler.

 

 

Mere end bare møbler 

Det er utroligt vigtigt for Hoppekids, at deres møbler er mere end bare møbler. Deres møbler skal nemlig være fundamentet for et sjovt, trygt og fantasifuldt værelse, hvor dit barn kan bruge timevis. 

Hoppekids gør meget ud af, at deres møbler skal have forskellige funktioner, så det ikke bare bliver til møbler, men aktivt kan indgå i dit barns leg.  Møblerne kan både bruges til dit barns leg, læring og søvn.  Deres møbler kan være slottet til prinsessen, hyggelige huler til vennerne eller bare en hyggekrog til afslapning.  

De forskellige funktioner af møblerne gør også, at dit barn kan få lige nøjagtigt de møbler, der passer til dit barns behov, og dermed kan du skabe det perfekte børneværelse.   

Det er kun fantasien, der sætter grænser for de timevis af sjov, der er i møblerne. Samtidig er det et trygt og godt sted til dit barns nattesøvn. 

 

Køb dine Hoppekids-møbler nu hos os

Hvis du gerne vil skabe det sjoveste og tryggeste værelse til dit barn, så skynd dit ind på Pixizoo.dk, og bestil de møbler, der passer perfekt til dit barn med det samme.  

Husk her hos Pixizoo vil vi altid gerne give de bedste priser, og derfor tilbyder vi dig prismatch og prisgaranti. Dvs. hvis du finder din vare billigere et andet sted, så matcher vi prisen inden dit køb. Hvis din vare bliver sat ned indenfor 7 dage efter, du har købt din vare, så matcher vi også den pris. 

Hvis du sidder og undrer dig over noget i forhold til vores Hoppekids-børnemøbler, skal du ikke tøve med at kontakte os. 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×