Sidste frist for bestilling med levering inden jul er den 17. december

Pris
  1. kr14
    kr80

Huggies

Med en tro på at der ikke findes noget mere betydningsfuldt i verden, end det bånd man skaber til sin baby, er Huggies-bleerne inspireret af de kram, man som forældre giver sit barn. Bleerne er designet til at give din baby en god komfort og blid pasform, så det at have en ble på netop føles som et kram. Huggies arbejder hele tiden på at skabe nye bleer, der giver barnet den bedste beskyttelse og blideste pasform.  

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Største besparelse

Huggies-bleer – perfekte til dit barn! 

Huggies har lavet en lang række bleer, som gør det muligt at finde bleerne til netop dit barns størrelse og behov, helt fra fødslen og til det begynder at blive større og mere aktivt. De forskellige typer af Huggies-bleer har hver især en fleksibel kant, der giver en god beskyttelse og en bedre bevægelse. 

 

Derudover har de fleste varianter af bleerne en vådindikator, der viser, hvornår det er tid til bleskifte. Alle bleerne har et bekymringsfrit fit med en selvjusterende pasform. Dette betyder altså, at bleerne tilpasser sig den enkelte baby. Bleerne kommer også i en svømmeudgave, så du roligt kan tage dit barn med i vandet uden at skulle bekymre dig om de små uheld, der kan forekomme. Hvis du er interesseret i at vide mere om produkterne, er du meget velkommen til at besøge deres hjemmesideog finde gode informationer, tips og tricks. Her kan du blandt andet finde en guide, der hjælper dig med at finde ud af, hvornår det er tid for dit barn at gå en ble-størrelse op. 

 

Ingen grund til bekymringer

Din baby bærer ble hele dagen, og derfor er intet vigtigere, end hvordan den føles mod babyens hud. Huggies arbejder hele tiden på at skabe bleer, der er sunde for din babys følsomme hud. Alle bleer er derfor elementært klorfri og fri for naturgummi-latex. Bleerne er samtidig duftfri, parabenefri og EU-allergenfri. Dette betyder altså, at du roligt kan iføre din baby en Huggies-ble uden at skulle bekymre dig om eventuelle gener og allergifremkaldende stoffer.   

 

Tilføj Huggies-vådservietter til dit bleskift

For at få det ultimative bleskifte kan du med god samvittighed også benytte dig af vådservietterne fra Huggies. Vådservietterne hjælper med at bevare blødheden på din babys hud og fjerner skånsomt snavset uden brug af skadelige kemikalier. 

Vådservietterne er duftfri, alkoholfri, parabenefri og dermatologisk testet. Huggies-vådservietterne er altså derfor lige så blide som et kram.  

Du kan også med fordel tage et kig på nogle af de mange andre super fine ting, vi har til rådighed til den komplette pusletid.   

 

Køb dine bleer og vådservietter hos Pixizoo.dk

Hvis du køber dine Huggies-bleer og vådservietter hos Pixizoo.dk, er du garanteret en hurtig levering, så du ikke skal vente alt for længe på denne nødvendighed i din baby-dagligdag. Derudover tilbyder vi prismatch, så hvis du finder dine ønskede varer et andet sted til en billigere pris, prismatcher vi vores varer med denne. Skulle du have spørgsmål vedrørende dit køb af disse bleer, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×