Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Hummel

Hummel blev grundlagt tilbage i 1923, og har dermed mere end 90 års erfaring. Gennem de mange år er deres produkter blevet meget anerkendte, og man kan roligt regne med at få rigtig god kvalitet for pengene. Vi, her hos Pixizoo, er vilde med deres tøj til børn, derfor har vi samlet en masse lækre produkter til jer lige her på siden.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Historien om Hummel

Der er mere end 90 års historie bag virksomheden. Tilbage i 1923 udviklede Albert Messmer de første fodboldstøvler i verden. Derefter starter han virksomheden Messmer & Co. sammen med sin bror. Det er den virksomhed, som vi i dag kender som Hummel.

Hele Hummels brand og identitet ligger i sport og livsstil, og det kan man se gennem alle deres produkter. Det er utroligt vigtigt for virksomheden, at skabe produkter som er af høj kvalitet, og som man kan bevæge sig i - både når det gælder sportstøj, men også hverdagstøj.

Company Karma

Hummel gør hvad de kan for at skabe en bæredygtig forretning med karakter. Det har de valgt at kalde Company Karma. Company Karma har til formål at skabe og udvikle en bæredygtig virksomhed. Hummels mission og motto er: Change the world through sport – jo flere ressourcer der kan bringes i spil, jo større er chancen for at skabe en positiv forandring. Med sport som hjertet af virksomheden, er det også derigennem de forsøger at gøre en forskel. Det gøres ved at støtte op om personer, hold, klubber og projekter, der gennem sporten forsøger at gøre en forskel i verden. Det er Hummels klare overbevisning, at gennem sport kan de bidrage til at gøre verden et bedre og mere rummeligt sted for os alle.

Hummel-tøj til glade og aktive børn 

Hummels tøj passer perfekt til glade og aktive børn, som der er gang i. Hver sæson kommer der en ny kollektion med børnetøj fra Hummel, som er særligt lavet til de børn, som elsker at komme ud, og give den gas med at hoppe i vandpytter, kravle i træer eller som slider græsplænen op, fordi der er så meget fart på. Derfor er deres børnetøj rigtig dejligt at have på, og har en god bevægelighed, og er lavet i slidstærke materialer, så det kan holde til at blive brugt af aktive børn.

Alt deres børnetøj er lavet uden sundhedsskadelige stoffer og kemikalier, så du er garanteret det allerbedste, når du giver dit barn Hummel-tøj på.

Køb dit børnetøj hos Pixizoo

Hos Pixizoo vil vi altid gerne give dig den bedste service og den bedste pris. Derfor har vi både prismatch og prisgaranti, så er du sikret den bedste pris både før og efter dit køb hos os.

Har du spørgsmål? Så skriv eller ring endelig til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med stort og småt. Rigtig god fornøjelse!