BLACK WEEK - se tilbuddene her

I-Size

I-Size

 

I-size godkendte autostole

 

Der er kommet nye internationale standarder inden for autostole. Autostole der er I-size godkendte, vil være mere sikre end de tidligere. For at kunne godkendes inden for de nye standarder, skal barnet blandt andet, kunne sidde bagudvendt indtil minimum 15 måneder. Standarden stiller enormt store krav til stolenes sikkerhed, hvilket betyder at stolene testes endnu bedre. Det er ikke et lovkrav at ens børn sidder i en I-size autostol, men det er blot nye standarder, som producenterne skal overholde.

Det vil sige, at det ikke er ulovligt, at bruge en autostol som overholder tidligere standarder men ikke I-size. Det er blot en videreudvikling af tidligere standarder, som stiller højere krav til sikkerheden, og som alt andet, vil standarderne blive implementeret over en årrække. 

 

I-size regler hvad, hvornår og hvordan? Læs vores dybdegående guide til I-size her

 

Ved at vælge en I-size godkendt autostol, kan du være sikker på du har det allerbedste inden for sikker transport af børn. 

Side:
  1. Side 1 af 2

 

 

Læs vores guide til at få overblik over I-size regler her

 

Stolene skal fastmonteres med isofix, hvilket giver en større sikkerhed for korrekt montering. Ved selemonterede stole er risikoen for fejlmontering rigtigt stor, hvor den ved isofix monterede stol er meget lille.

Husk at undersøge om din bil er klar til I-size. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×