FLASH SALE 20-22 juli - se alle tilbud her

Pris
  1. kr49
    kr1099

Ida Ising

Ida Ising er nyere ung dansk designer, som har specialiseret sig indenfor pusletasker. Nøgleordet for Ida Ising er PRAKTISK! Kendetegnet for pusletaskerne er, at de er i et klassisk design, hvor der er masser plads, til alt hvad du har brug for. Til forskel for mange andre pusletasker er Ida Ising pusletasken mere funktionel end de fleste. Taskerne indeholder en fold-ud funktion, der gør, at du kan skifte dit barn i alle tænkelige situationer. Find en pusletaske der passer til dig lige her!

Om Ida Ising

Køb IDA ISING pusletasker hos Pixizoo

Virksomheden Ida Ising er startet af kvinden med samme navn, som blev inspireret til at producere pusletasker efter hun fik sit første barn og i den ombæring sin første pusletaske. Denne var faktisk en hjemmelavet taske som hun fik af sin svigermor, som viste sig at være meget mere praktisk end andre pusletasker på markedet. Dette gav hende mod på, at starte virksomheden Ida Ising, som skulle producere pusletasker, der kunne bruges i adskillige situationer, hvor barnet skulle skiftes udenfor hjemmet.

Dansk designet fold-ud pusletaske

Pusletasker fra Ida Ising er super praktiske og funktionelle, da de ikke blot fungerer som taske til pusletilbehøret, men også fungerer som puslemadrasTaskerne kan foldes ud så man med disse kan skifte sit barn i nærmest enhver situation. Tasken er udstyret med en indvendig madras som kan udfoldes til pusleunderlag, som er en Øko-Tex madras. Indvendigt har tasken, udover madrassen, masser af små lommer så man nemt og overskueligt kan have alt det nødvendige udstyr med sig. Pusletaskerne er håndlavet og produceret i kvalitets materialer. Pusletasker medfølger et frottélagen, og det er muligt at tilkøbe ekstra af disse i forskellige farver.

 

 

 

 

 

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×