F L A S H   S A L E   

Pris
 1. kr49
  kr1237
Materiale
 1. Bomuld (1)
 2. Lærred / PU Læder (1)

Ida Ising

Ida Ising er en ung dansk designer, som har specialiseret sig indenfor pusletasker. Nøgleordet for Ida Ising er PRAKTISK! Kendetegnet for pusletaskerne er, at de er i et klassisk design, hvor der er masser af plads, til alt hvad du har brug for. Taskerne indeholder en fold-ud funktion, der gør, at du kan skifte dit barn i alle tænkelige situationer.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Største besparelse

Hvem er Ida Ising? 

Ida Ising startede sin egen virksomhed, som hun har opkaldt efter sig selv. Hun blev inspireret til at producere pusletasker efter hun fik sit første barn og sammen med sådan en størrelse, så kommer der som oftest et behov for den første pusletaske. Ida Isings første taske var en hjemmelavet pusletaske, som hun fik af sin svigermor. Den viste sig at være meget mere praktisk end andre pusletasker på markedet. Dette gav hende mod på at starte virksomheden, som skulle producere pusletasker, der kunne bruges i adskillige situationer, uanset om barnet skulle skiftes hjemme eller ude.

 

Dansk designet fold-ud pusletaske

Pusletasker fra Ida Ising er super praktiske og funktionelle, da de ikke blot fungerer som taske til opbevaring af alt pusletilbehøret – men også fungerer som puslemadrasTaskerne kan foldes ud så man kan skifte sit barn i nærmest enhver situation. 

 

Tasken er udstyret med en indvendig madras som bruge til pusleunderlag. Madrassen er lavet i Øko-Tex. Indvendigt har tasken – udover madrassen – masser af små lommer, så man nemt og overskueligt kan have alt det nødvendige udstyr med sig. 

 

Pusletaskerne er håndlavede og produceret i kvalitets materialer. Til pusletaskerne medfølger der et frottélagen, og det er muligt at tilkøbe ekstra af disse i forskellige farver.

 

Praktik og design 

De smarte pusletaske af Ida Ising er ikke bare lækkert design til moren. Der er også et stort fokus på, at det altså nogle gange også er far, som har brug for at pulse guldklumpen. 

 

Taskerne er lavet i lækre materialer, som er udvalgt med fokus på at lave en taske, som kan tåle hvad end hverdagen måtte byde på. Lynlåslommer er vandtætte, så du ikke skal bekymre dig om, at alt indholdet i tasken skulle blive våd, hvis I møder en byge eller to. Desuden er alle Ida Ising-tasker lavet, så de nemt kan vaskes, hvis uheldet en dag skulle være ude. De ægte læderdetaljer er ikke bare smukke at se på, men også med at til at gøre tasken ekstra holdbar. 

 

I 2014 vandt Ida Ising den engelske Baby&Me Style Award i kategorien Bedste Pusletaske. Prisen blev givet både på grund af det lækre design, men også i høj grad på grund af det funktionelle design, som gør tasken brugbar både på farten eller en dag hjemme.

 

Ida Ising og Pixizoo 

Hos Pixizoo er vi store fans af de smarte pusletasker fra Ida Ising! Fold ud. Og vupti – og så har man en pusleplads. Du har mulighed for at personliggøre din taskeved at vælge et lagen i din yndlingsfarve. Og skal tasken på tur, kan du nemt spænde den fast på styret. Når du køber en taske hos Pixizoo, køber du ikke bare en lækker taske. Du prisgaranti og prismatch med i prisen. Desuden skal du huske, at du får fri fragt, når du køber for over 699 kr. 

 

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×