• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Væglamper til børn

Væglamper til børn

 

Hyggelig væglamper til børneværelset

Med en hyggelig væglampe kan du skabe en fantastisk stemning på børneværelset. Væglamper til børn er desuden en mulighed for at sætte et personligt præg på enten drengeværelset eller pigeværelset. En dekorativ og personlig væglampe med dit barns yndlings motiv, for eksempel en bil eller en sød kanin, kan nemlig sætte prikken over i’et, når du indretter dit barns værelse. 

Hos Pixizoo har vi blandt andet væglamper fra vores eget mærke Tiny Republic og fra Maseliving. Der er med andre ord noget for enhver smag - både til dig der skal stå for indretningen af et nyt børneværelse, og til dig som er på udkig efter et frisk pust til væggen i jeres børneværelse. 

En væglampe er desuden en god idé, hvis du mangler en fødselsdagsgave, en julegave eller en anden overraskelse til en særlig lejlighed. Har du brug for mere inspiration til indretningen af børneværelset, kan vi sagtens komme med gode løsninger til belysning, vægdekoration med mere. Vi har nemlig et stort udvalg af andre produkter til indretningen af børneværelset, og du kan finde legetøjsopbevaring, pyntegenstande og meget andet her.

 

Det vigtige lys om natten og om dagen

Væglampen er oplagt at have ved dit barns seng. Du kan også indrette en læse- eller hyggekrog på børneværelse, hvor en væglampe vil være oplagt til at give noget koncentreret læselys og inddirekte lys til resten af værelset.

Mange af vores væglamper indeholder forskellige funktioner, som kan hjælpe jer i hverdagen. For eksempel flere lysniveauer som gør det muligt at bruge lampen til forskellige ting - det kunne være både som natlampe og som læselampe, hvor lysniveauet kan tilpasses aktiviteten. Der er også lamper med tilhørende fjernbetjening eller touch funktion, som gør lampen mere brugervenlig for dit barn. Og selvom det hurtigt kan blive lidt for sjovt at tænde og slukke lampen, så er det rart for dit barn selv at kunne. 

I vores sortiment har vi desuden væglamper med en timer funktion, så lampen slukker, efter den har været tændt 1 time. Dette kan være brugbart, hvis dit barn gerne vil falde i søvn, mens der er lys i børneværelset. Funktionen er også nyttig, hvis dit barn synes, det er sjovt at tænde lyset hele tiden, så slipper du nemlig for at spekulere på, om væglampen på børneværelset er blevet slukket.

 

Børne væglamper i forskelligt materiale 

Væglamperne hos Pixizoo kommer i forskellige materialer. Du kan personliggøre dit valg af væglampe yderligere ved at vælge den type træ, som du holder mest af - blandt andet kan du vælge mellem egetræ og valnøddetræ. 

Væglamperne er enten til strøm eller til batteri. Du finder informationen ved at klikke på hver enkelt lampe.

 

Hvornår kan mit barn få glæde af en væglampe?

Du kan indrette børneværelse med en hyggelig væglampe, allerede når dit barn er spæd. På dette tidspunkt i dit barns liv kan en væglampe - udover at være dekorativ og bidrage med et personligt præg - give lidt dæmpet belysning, som kan være til gavn, hvis du skal skifte dit barns ble om natten, men ikke ønsker at vække barnet helt. Lyset kan også være til gavn, hvis der skal ammes eller gives flaske om natten. 

Når dit barn bliver større, kan væglampen få en central rolle i jeres aften- og putterutine. Så kan barnet selv tænde og slukke lampen. Det kan også være, at lampen skal være tændt hele natten, så både du og dit barn kan orientere jer i mørket, hvis der opstår natteroderi.

Børn i alle aldre kan have glæde af en væglampe, som kaster lys og hygge over børneværelset. Med de forskellige lamper og deres unikke udtryk og funktioner, er det muligt at finde lige præcis den lampe, som passer ind på børneværelset hos jer. 

 

Find væglamper til børneværelset hos Pixizoo

Det er oftest forældrene der står i spidsen for indretningen af børneværelset - også når det gælder belysning og lamper, og der er flere faktorer at tage hensyn til. Lysstyrke, sikkerhed og design er blot nogle parametre. Samtidig vil de større børn sikkert gerne byde ind med ønsker og ideer til den nye væglampe. Det er ikke altid let at blive enige. Vi har i vores sortiment forsøgt at hjælpe jer godt på vej ved at udvælge kvalitets produkter, som samtidig er i børnehøjde. 

Både i vores butikker og online har vi et stort udvalg af både væglamper, lyskæder, natlamper og andet belysning. Vi har håndplukket de bedste produkter, så du kan finde den lampe og lige præcis det lys, som du mangler på dit barns værelse.