• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Tipi telte

Tipi telte til børn

Ingen mennesker er ens og det samme gælder vores udvalg at tipi telte. Hos pixizoo finder du et bredt udvalg af tipi telte, så mon ikke der er en som falder i god smag. Vi tilbyder både tipi telte i forskellige farver og med eller uden mønster. Så er du til de mere nedtonede farver eller må der gerne være gang i den, så vil du helt sikkert kunne finde det perfekte telt til dit barn i vores sortiment. Alle tipi teltene er af 100 % bomuld. Fælles for dem alle er, at konceptet er det samme – nemlig at skabe en hulestemning, hvor alverdens leg, afslapning, hygge og kreativitet kan slippes løs. Et tipi telt er en god accessoires til børneværelset og det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad teltet kan bruges til. Mange af vores tipi telte kommer i en smart opbevaringspose, så du nemt kan slå teltet sammen og pakke det væk, hvis du som forælder synes at pladsen er trang, og ikke vil have det stående fremme hele tiden.

   

LÆS OGSÅ: ”Inspiration til børneværelset”.

   

Tipi telte fra forskellige brands

Hos Pixizoo tilbyder vi tipi telte fra populære brands som: Roommate, Tiny Republic, Bloomingville, Kids Concept og KidKraft. Vi sælger dem naturligvis til markedets bedste priser. For hos os ved vi udmærket godt, hvor dyr en fornøjelse det er at være forælder – også selvom det er alle pengene værd i den sidste ende.

     

LÆS OGSÅ: “Hvad koster det at blive forælder?”.

   

Tipi teltet kan bruges af dit barn i mange år, da den kan anvendes i mange forskellige sammenhænge. Helt fra dit barn er omkring 1,5 år til at barnet bliver ældre.

   

Tipi legetelte er indbegrebet af hygge

Tipi telte har den gode egenskab, at de alle kan benyttes inde såvel som ude. Dog anbefales det, at pakke teltet sammen efter brug, hvis det står udenfor, da teltet ellers hurtigt kan blive beskadiget af regn, slud, blæst eller sollys. Tipi telte er fantastiske til at skabe en hyggelig hulelignende stemning, hvor du og dit barn rigtig kan hygge jer med dyner og puder, og måske en dejlig varm kop kakao på en vinteraften eller et koldt og friskt glas hyldeblomstsaft på en sommerdag ude i haven.

  

Børn elsker huler og kan ikke få nok af dem! Forestil dig en dag i biografens tegn, hvor dit barn og dets venner ligger med godter og popkorn imens de ser deres yndlingsfilm på fjernsynet eller en tablet. Det må da siges at være hyggestunder i den bedste sendetid. Et tipi telt er med til at skabe gode minder hos dit barn, som altid vil blive husket.

   

Læring med morskab og fornøjelser

Tipi teltene er den ideelle kickstarter til leg, læring og morskab. Her er det kun fantasien der sætter grænser for, om der skal leges cowboy og indianer med vennerne, spilles et hæsblæsende brætspil eller et spil hjernevridende vendespil med familien. Samtidig er tipi teltet et oplagt sted at ligge stille og roligt og læse spændende bøger til oplæsning eller hvis dit barn er nået den alder, hvor de selv kan begynde at læse med lidt efter lidt. En ting er sikkert, og det er, at mulighederne er mange ved investering af et tipi telt. Ved leg og læring kræves det samtidig, at kroppen og hjernen får en pause, og her er tipi teltene perfekte til at skabe ro omkring dit barn, så dit barn kan slappe af og nyde en god lur, og være frisk og udhvilet til resten af dagen.

   

Tilbehør til et tipi telt

De fleste tipi telte indeholder en tynd bund, så barnet ikke sidder direkte på gulvet. Dog kan det stadig være hårdt for numsen, hvis teltet f.eks. er placeret på et trægulv eller fliser. Tilføj derfor et smart gulvtæppe, som tipi teltet kan placeres oven på. Eller skab en bund af blødt legegulv, som sikrer at dit barn ikke bliver kold, når der skal leges på gulvet i længere tid. Hvis teltet skal bruges til at sove lur i, er det også vigtigt, at der er et blødt underlag.

   

Eventyrlige godnathistorier

Elsker dit barn at få læst godnathistorier og skal det helst være i hyggelige omgivelser, så kan tipi teltet også bruges. Skab en eventyrlig og hyggelig atmosfære inde i teltet, ved hjælp af en lille lyskæde som kan hænges i toppen af teltet, små pyntepuder som skaber hygge og måske en blød bamse til at putte med.    

Rengøring af tipi telte til børn

Vi anbefaler at du altid tjekker vaskeanvisningen på dit tipi telt. Da de fleste tipi telte er lavet af bomuld kan du komme rigtig langt med en fugtig klud, hvis uheldet skulle komme. Har tipi teltet været ude for det helt store uheld, med spildt sodavand eller andet, er det ikke sikkert at en fugtig klud er nok til at kunne få det af. Her vil det være en god ide, at smide det en tur i vaskemaskinen. Dog er det ikke alle tipi telte som kan tåle at komme i vaskemaskinen. Læs gerne på teltets vaskeanvisning inden du kaster dig ud i det. Lad altid teltet lufttørre efter evt. vask i vaskemaskinen. Efter teltet har været en tur i vaskemaskinen, kan det hurtigt komme til at se meget krøllet ud. Giv stoffet en tur med dampmaskinen eller strygejernet efter vask, og det vil komme til at se fint og glat ud igen.