Crazy Days - Vanvittige priser

Jeans til børn

Er dit barn glad for indendørsleg eller er lege ude på legepladsen det bedste, der findes? Jeans til børn dækker dit barns behov uanset om der bliver spillet fodbold på grønsværen eller leget i puderummet.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad er denim og jeans?

Denim og jeans bliver ofte kaldt cowboystof af danskerne, men det er reelt kun de klassiske blå cowboybukser, der også kaldes denim, mens jeans er en slags bukser – som regel lavet af denim. Jeans til børn og jeans generelt er blevet populært på grund af deres udseende, men mest af alt på grund af deres holdbarhed. Derudover er denimjeans til børn meget slidstærke og kan ofte holde til mange timers leg.

Denim kan være lavet af flere forskellige materialer, dog er bomuld hovedtypen i langt de fleste tilfælde. Derfra er der ofte iblandet stoftyper som elastan eller polyester for at give en speciel egenskab. For eksempel gør elastan jeans strækbare. Jo højere procentandel elastan, des mere strækbart. Hvis dit barn bevæger sig meget, kan det være en god idé, at overveje jeans med høj procentandel elastan. Så har dit barn nemmere ved at bevæge sig.

           

Forskellige lukninger i jeans til børn

Der findes mange forskellige lukninger på jeans til børn. Nogle bruger elastik, andre knapper. Og så kan jeans også fås med lynlås. Nogle jeans til børn har ikke nogen lukning som sådan, men så er stoffet så strækbart, at jeansene er lette at tage af.

Det kan være forskelligt, hvilken lukning der passer bedst til dit barn. Hvor ældre børn ikke vil have noget problem med lynlåse og knapper, kan disse være en udfordring for de små.

           

Vaskeanvisninger for jeans til børn

Som udgangspunkt kan du vaske jeans til børn på 40 grader, men tjek altid vaskeanvisningen så du er sikker. Derudover er det en god idé, at vaske med vrangen udad. På den måde passer du bedre på jeansenes farve og form.

Børn griser deres tøj til, men hvis du vil have at jeans til børn skal holde så lang tid som muligt, skal du prøve at undgå at vaske dit barns jeans hver gang de er blevet brugt. Hvis der er spildt noget på dem, kan du prøve at pletvaske, men hvis jeansene har mødt en mudderpøl på legepladsen, kommer du nok ikke udenom vasken.

          

Find alternativer til jeans til og på Pixizoo

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af underdele til børn. Du kan for eksempel finde shorts, bloomers, bukser og nederdele her. Derudover tilbyder vi også et bredt udvalg af strømpebukser til børn. Dem finder du her.

Udover som jeans til børn, findes denimstof i mange produkter. Klik her og se flere produkter af denim. Når du har fundet det rigtige par jeans til børn, så glem ikke at Pixizoo har alt i beklædning til dit barn. Du finder alt fra badetøj til trøjer og vinterjakke her.

Hvis du har spørgsmål om jeans, levering, eller noget tredje kan du kontakte Pixizoos kundeservice på telefon 88 88 74 15 eller mail [email protected].