☀ Spar 40-60% | Shop tøj og sko udsalg her  ☀ 

Pris
  1. kr549
    kr1119

Jetkids by Stokke

Med en BedBox eller RideBox fra Jetkids er du og dit barn godt på vej. Jetkids by Stokke har udviklet en række super smarte rejsevenlige løsninger til børnefamilien på farten. Vi mener, det skal være så let og bekvemt at rejse som muligt, specielt når man rejser med børn. Derfor kan vi også varmt anbefale de her BedBoxes og RideBoxes med deres mange fede funktioner.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Jetkids by Stokke gør rejsen legende let

Har du nogensinde frygtet for, hvordan familierejsen nu skal gå? Det hele skal helst bare glide, ikke?
Hos Pixizoo er vi helt med på, at det kan være en udfordring at holde overblik og sørge for alt og alle, når hele familien inklusiv de små skal på ferie. Derfor er vi så glade for at kunne præsentere et produkt som BedBox og RideBox fra Jetkids, fordi begge kufferter bare er en genial hjælp på de større ture. Og så får du endda ikke alene kuffertfunktionen, men også seng og transportmiddel alt-i-én!

Jetkids produkterne har til formål at gøre din rejse med børnene til en førsteklasses rejse. Komforten er i top for både barn og forælder, og så er der ikke mindst også mange timers sjov i de her utraditionelle, multifunktionelle kufferter. Vi er allerede helt vilde med dem – hvad med dig?

Rejs nemt og bekvemt med Jetkids kuffertens praktiske funktioner

Jetkids er førende inden for alternative rejseløsninger til børn. Har du først prøvet at rejse med en Jetkids kuffert, vil du være helt med på, hvorfor de er så populære, som de er, hos børnefamilier verden over.

Med BedBox’en, der er den udvidede model, får du både kuffert og seng i én, mens RideBox’en først og fremmest er til transport. Begge boxes er designet med en ride-on funktion således, at barnet kan sidde og ride på kufferterne enten ved at skubbe sig selv fremad med fødderne eller ved at blive trukket. Det er super praktisk, når I fx færdes i lufthavnens lange gange, på vej mellem A og B eller rundt i hotellets lobby.

I vil også blive rigtig glade for BedBoxen, der med 5 simple trin kan foldes ud til en rejseseng lige til at koble på sædet, hvilket er intet mindre end genialt, når I er på farten. Den indeholder kort sagt alt, hvad dit barn har brug for undervejs.

Jetkids kufferterne er udformet med ønske om så høj komfort som muligt til barnets rejse. Den kompakte størrelse gør dem også ideelle som benstøtte, når de små ben behøver en pause på flyet, færgen, bussen osv.

Du kan nemt tjekke, om Ridebox er godkendt til det flyselskab, som I skal rejse med.

Giv barnet ansvar for sin egen bagage

Dit barn vil med garanti elske det ansvar, der ligger i at stå for sin egen bagage på ferien. Det er sejt! Det er nemlig så fedt for børnene at få lov at gøre som de voksne, og det kan de netop med en BedBox eller RideBox fra Jetkids by Stokke. Mangler du rejsebagage til dig selv, har vi selvfølgelig også et stort udvalg af det her på Pixizoo.

Jetkids giver jer en børnevenlig rejseløsning og er samtidig en stor hjælp til forældrene, så I sammen kan komme nemmere og mere bekvemt på vej – ikke at forglemme sjovere! Kufferternes hjul er drejelige, hvilket gør dem nemme at manøvrere med, og du kan også benytte den justerbare rem, så du nemt kan svinge bagagen over skulderen.

Noget, som dit barn helt sikkert vil elske at få lov at lege med, er de medfølgende sjove klistermærker beregnet til at sætte på kufferten, så dit barn kan give den et helt personligt look.

RideBox og BedBox er egnet til børn på 3-7 år. 

Køb kufferten, dit barn vil elske!

Står du og skal på ferie med dit barn, og mangler du den perfekte løsning til en nem transport?

Så har du svaret her. Jetkids er en kæmpe hjælp til børnefamilien på farten, om end I rejser med fly, færge, tog eller bus.

Har du fundet din favorit, kan du vælge at købe kufferten online eller finde den i vores fysiske Pixizoo forretning i Tilst, hvor du også kan se og høre meget mere om funktionerne.

Husk, du har ubegrænset returret som altid.

Få også fri fragt oven i købet som Plus medlem!