Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Mærke
 1. BRITAINS (1)
 2. ROLLY TOYS (1)
 3. SIKU (3)
Pris
 1. kr180
  kr1800

John Deere

John Deere startede sin virksomhed i 1837, hvor kvalitet for bønderne var prioriteten. Det er stadig prioriteten den dag i dag, så her på siden finder du kvalitetslegetøj til dit barn. Så hvis dit barn er helt vild med traktorer og landbrugsmaskiner, så finder du helt sikkert noget der kan bruges her. Vi har traktorer til forskellige aldre – så rigtig god fornøjelse med at finde den helt rigtige traktor. Hos Pixizoo finder du et kæmpe udvalg af det sejeste John Deere legetøj!

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Fortællingen om John Deere

Det hele startede i 1837, hvor smeden John Deere hørte bøndernes bekymring over at deres plove ikke var optimale til den jord, de dyrkede deres afgrøder på. Det resulterede i, at John Deere i 1838 udviklede John Deere-producenten, som er vokset lige siden. 

 

John Deere er bygget på kerneværdier som integritet, kvalitet, engagement og innovation, og det er værdier som de stadig lever efter i dag, når der laves maskiner til landbruget. Det gælder uanset om det er landbrugsmaskiner eller om det er legetøjstraktorer. 

 

Så hvis du gerne vil have autentisk legetøj til dit barn, er de her legetøjstraktorer et rigtig godt bud.

  

John Deere laver kvalitetsprodukter til store og små

Kvalitet var utrolig vigtigt for John Deere, og det er stadig en af kerneværdierne i virksomheden i dag. Kvaliteten prioriteres ikke kun når det gælder store landbrugsmaskiner, men også når det kommer til deres legetøj. 

 

Ved at købe traktorer fra John Deere til dit barn, får du legetøj af høj kvalitet, som kan holde til meget, så der er mange timers fornøjelse i produkterne. 

 

Så hvis dit barn er klar til at begynde sit store landbrugseventyr, så er det her det starter!

  

Vores sortiment af John Deere legetøj

Er dit barn også tryllebundet af bondegårde og flotte traktorer? Så kan du finde et stort udvalg af John Deere legetøj her. Vi her hos Pixizoo.dk mener også, at børn skal have legetøj af høj kvalitet, så de kan få mange timers underholdning ud af deres legetøj. Så derfor har vi forskellige varianter af traktorer fra John Deere her på siden.  

 

Vi har de velkendte grønne traktorer til flere forskellige aldre. Vi er klar over, at mange børn starter deres fascination af landbrugsmaskiner og dyr i en tidlig alder, derfor har vi traktorer der passer helt ned til 1-års alderen. Så det er nemt at få sat bondegårdslegen i gang med landbrugsmaskiner fra vores sortiment. Det er kun fantasien der sætter grænser for dit barns næste bondegårdsventyr. 

  

Masser af John Deere Legetøj hos Pixizoo

Her hos Pixizoo.dk er vi begejstrede for vores John Deere-udvalg, og hvis du også er begejstret for det, skal du ikke tøve med at bestille det med det samme. Vi har nemlig både prismatch og prisgaranti på alt vores John Deere legetøj, så hvis produktet kan findes billigere et andet sted matcher vi prisen. Så skynd dig at bestille dit barns yndlings-traktor i dag, så legen kan begynde hurtigst muligt. 

 

Hvis du skulle sidde med et spørgsmål til nogle af vores produkter eller noget helt andet, sidder kundeservice altid klar til at hjælpe med dig.