Babyboom! Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Shop her >

Julegaveidéer

Vi har samlet lidt inspiration, så du kan finde den perfekte gave til de børn, du har kær.

Gå på opdagelse her – og husk, vi har ubegrænset returret på julegaver, så det er bare med at få dem købt (vi har kun de gaver, der ligger på lageret nu).

 


Populære kategorier

Babylegetøj

Motorik legetøj

Trælegetøj

Biler, traktorer og tog

Gåvogne

Køkkenleg

Rygsække

Boldbassiner

Legesæt/byggesæt

Løbecykler

Bøger og spil

Kreativ leg


 

Julegaver til børn – find den perfekte gave

Du finder gaveideer til baby samt gaver til 1 årige2 årige og 3 årige. Gaver, de vil synes er sjove, og som passer til deres kognitive og motoriske udviklingsstadie. Du finder også lidt mere udfordrende gaver til de større børn som de 4 årige5 årige og 6 årige.

De fleste børn elsker jul, og det skyldes især én ting, nemlig at jul rimer på gaver. Selvom vi voksne prøver at vise børnene, at julen også handler om andet end gaver. At det også handler om nærvær og hygge, så er det stadig kalendergaverne og julegaverne, børnene glæder sig mest til. Uanset om du har små eller store børn, kan julegaver til børn være en jungle.

Dine børn har nok allerede sat alt for mange krydser i legetøjsbladet, og når du spørger, hvad de ønsker sig aller mest, så skifter det, som vinden blæser. Den ene dag er det en hurtig legetøjsbil eller udfordrende magnetlegetøj, og den næste er det en sej robot. Landbrugslegetøj med traktorer og landbrugsmaskiner er også et stort hit og dukker, dukkehuse og tilbehør er klassisk legetøj, der aldrig går af mode – og som både piger og drenge synes er sjovt at lege rollespil med. Har I en baby i familien kan det være ekstra udfordrende, for de ønsker sig jo ikke rigtig noget ­– endnu ;) I barnets første levetid er der dog nogle ting, der går igen, og som er gode at have. Bidelegetøj er uundværligt, til når baby begynder at få tænder. De ømme og kløende gummer, vil elske at få lidt tyggemodstand. Motorik- og sanselegetøj fås i mange størrelser og farver og er en vigtig del af dit barns udvikling da det både stimulerer, underholder og udfordrer. Du kan også lade dig inspirere blandt alt vores søde og sjove babylegetøj.

Julegaver til alle aldre

Til de mindre børn, har vi samlet alt det legetøj, der passer til deres udviklingstrin. Når børn fylder 1 år, åbner der sig en helt ny verden. Både motorikken og sproget udvikler og de går fra at være baby til tumling. Se vores store udvalg af legetøj og julegaver til børn på 1 år. Når børn fylder 2 år, er de mere fysisk sikre, og imiterer allerede nu de voksnes verden via små rollelege i eksempelvis et legekøkken. Find julegaver til de 2-årige her. I 3-årsalderen går mange børn fra at lege parallelt til at lege sammen. Legen bliver mere social og samtidig er forestillingsevnen stærkere end før. Se gode julegaver til børn på 3 år her. I 4-5-årsalderen forstår og kan børnene rigtig meget. Legetøjet bliver mere avanceret og fysisk udfordrende: fra løbecykel til løbehjul og mere avancerede rollelege. Find inspiration til julegaver til 4-årige og julegaver til 5-årige.

Find også julegaver til de større børn. Bilv inspireret til de 6-7 årige, 8-9 årige og 10-11 årige. Kun fantasien sætter grænser!

Ønsker du at tage hensyn til miljøet i dit valg af julegaver til børn, kan du se vores udvalg af svanemærket legetøj. Det er legetøj, der ikke er tilsat ftalater, som ikke er fremstillet af PVC og som ikke indeholder parfume. Desuden er der taget hensyn til miljøet under produktion og ved udvinding af råstoffer.

Mangler I sjov til haven, har vi også et stort udvalg af produkter til udendørsleg.