Shop Cyber Week tilbud her >

Julekalender

Julen er en fantastisk måned – især for de små hoveder. Derfor finder du her på siden også et kæmpe udvalg af julekalendere, så dit barn kan få en lille gave hver dag i december med yndlingsfigurerne. Tag et kig på siden og se, om der ikke er en, som vil falde i god jord hjemme hos jer. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Historien om julekalenderen

Julekalenderen stammer fra Tyskland, og det var Gerhard Lang som lavede den første tilbage i 1900-tallet. Den bestod af to blade, hvor man hver dag i december skulle sætte et billede og et vers på. Senere satte Gerhard Lang låger på, hvor man hver dag skulle åbne en låge, og et motiv gemte sig bagved. Dermed startede traditionen som vi kender i dag.

Den første julekalender i Danmark kom i 1932, og var lavet af almindeligt papir. De har udviklet sig meget siden da, så nu findes de i mange udgaver, former og farver, med meget forskelligt indhold.  De er stadig et kæmpe hit hjemme hos danskerne!

                  

Gør julen nemmere

D. 1. december bliver spændingen endelig udløst, og man kan åbne sin første pakke. Julemåneden er en hyggelig tid, hvor man skal være sammen med familien. Men selvom julen er hjerternes fest, kender de fleste følelsen af en travl hverdag, hvor man stadig skal hente børn, lave mad, vaske tøj og gøre rent. Oven i det, skal julegaverne også lige købes, og børnene skal også lige have en pakkekalender.

Vi kan hjælpe dig med at gøre det lidt nemmere, for her på siden finder du julekalendere til børn, så de hver dag får en lille ting, når de åbner lågen. Du kan derfor nemt og hurtigt komme udenom, at skulle købe 24 enkelte pakker til dit barn.

Du skal bare vælge, hvilken en dit barn skal have, og klikke den i din indkøbskurv – så sørger vi for, at den bliver sendt af sted til dig.

                        

Sjove 2019 julekalendere hos Pixizoo

Vil du gerne have et alternativ til chokoladekalenderen? Så tag et kig på denne side, hvor du finder Pixizoos julekalender til børn. Vi har nemlig samlet julekalendere med figurer og legetøj i, så dit barn hver dag i December får en lille ting i stedet for at starte dagen med et stykke slik.

 

Du har rig mulighed for at finde en julekalender, som bliver et kæmpe hit hjemme hos jer, for vi har nemlig mange forskellige mærker her. Vi har blandt andet Paw PatrolGurli GrisPlaymobilLEGO og BRIO! Så skynd dig at vælge hvilken en, der skal skabe glæde hjemme hos jer i december måned. Har du også set den helt nye BRIO julekalender fyldt med seje gaver fra BRIO tog?

                               

Slip for gaveræset og bestil online hos Pixizoo.dk

Hvis du synes det kunne være en super idé med julekalender til dit barn, så bestil den nu, så vi kan få den sendt af sted til dig hurtigst muligt. Husk vi har prismatch og prisgaranti, hvis du finder varen billigere et andet sted. Så får du altid det billigste produkt hos os.